USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Bankacılık Haberleri

26 Temmuz 2020 18:41

İş Bankası 'Maximum Genç’le gençlerin yanında

Türkiye İş Bankası, 18-25 yaş arasında olan, okuyan veya çalışan gençlerin beklentilerine cevap verecek, finansal hizmetler ve günlük yaşama dair ayrıcalıklar sağlayarak onlara rehberlik edecek Maximum Genç programını gençlerle tanıştırıyor.

İş Bankası 'Maximum Genç’le gençlerin yanında

İş Bankası Maximum Genç programı, bir bankacılık programının ötesinde, hikayesinin peşinden koşan, hayatın gerçeklerine hayalini katan, anı yaşarken geleceği de kurgulayan, kültür-sanat etkinlikleri, spor ve müzikle yakından ilgilenen gençlerin bir buluşma yeri olarak tasarlandı. Program kapsamında; finansal hizmetlerden, alışverişleri kolaylaştıracak kampanyalara, eğlenceden kişisel gelişime, kişisel finans yönetimine ve kolayca birikim yapmaya kadar gençlerin hayatına ve hayallerine dair farklı alanlara dokunan çok yönlü hizmet ve ayrıcalıklar bulunuyor. Maximum Genç Bankamatik Kartı veya kredi kartı ürünlerinden birine sahip olan gençler bu avantajlardan kolaylıkla faydalanabiliyor.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, İş Bankası olarak gençlerin günlük ihtiyaçlarını karşılamalarına ve geleceğe yönelik planlarına destek olmaya, bir yol arkadaşı olarak yanlarında bulunmaya büyük önem verdiklerini söyledi.

Sezen, sözlerine şöyle devam etti: “İnsanın kendini, yaşamı ve geleceğe dair beklentilerini keşfettiği, belki de hayatın en değerli dönemi gençlik yılları. Hayata karşı cesur, kararlı, heyecanlı, enerjik ve dimdik durulan bu yıllarda, her gencin kendi tutkuları, istekleri ve hayalleri var. Gençlerin kaygılarını, beklentilerini ve hayallerini iyi anlayıp empati kurarak onlara rehberlik etme gayesi ile yola çıktık. Maximum Genç, 18 - 25 yaşlarında, üniversitede okuyan ve/veya çalışan tüm gençlerin yaşamlarını kolaylaştırarak, kendilerini özgür ve güvende hissetmelerini sağlamak amacıyla tasarlandı. Finansal hizmetlerden günlük ihtiyaçlarına özel ödeme kolaylığı ve ayrıcalıklara, kişisel finans yönetiminden birikim yapmayı kolaylaştıracak hizmetlere kadar mobilden hızla ve kolayca ulaşılabilecek ‘tam da bana göre’ dedirtecek ürün ve hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Bu programı gençlerle birlikte geliştirmeye, ihtiyaçlarına uygun işbirlikleri, ürün ve hizmetlerle zenginleştirmeye devam edeceğiz.”

EN ÇOK OKUNANLAR