USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sağlık

20 Nisan 2024 11:03

“Sağlıklı bir yaşam tarzı aşılamak istiyoruz”

Terapi programlarının her detayının kişiye özel tasarlandığını söyleyen Mayrlife CEO'su Dr. Dieter Resch, “Misafirlerimize yaşamları boyunca eşlik etmek ve onlara sağlıklı bir yaşam tarzı aşılamak istiyoruz” diyor.

“Sağlıklı bir yaşam tarzı aşılamak istiyoruz”

* Mayrlife'ı diğer sağlıklı yaşam merkezlerinden ayıran özellikler nedir?

Mayrlife, bağışıklık sistemimiz bağırsaklarımızda bulunduğundan dolayı en başta bağırsakları yenilemeye ve böylece bağışıklık sistemini güçlendirmeye odaklanıyor. Üstün tıbbi uzmanlık, son teknoloji ve geniş bir terapi yelpazesi sayesinde, Dr. F. X. Mayr'ın geleneksel tedavi yaklaşımını hayata geçiriyor. Yenilenme sürecinin temelinde, vücudun kendi kendini iyileştirme gücünü aktive eden ve sağlığınıza yeniden kavuşmanızı sağlayan detoksifikasyon ve arınma programları yatıyor. Misafirlerinin yüzde 50'sinden fazlası ziyaretlerini tekrarlıyor. Tıbbi yaklaşımımız yüzde 100 süreklilik üzerine kurulu. Misafirlerimize yaşamları boyunca eşlik etmek ve onlara sağlıklı bir yaşam tarzı aşılamak istiyoruz.

* Kişiye özel sağlık programı uyguluyorsunuz. Misafirler ne tür ölçümler, testler ve muayeneler ile karşılaşıyor?

Tıbbi tedavilerin ve terapilerin seçiminden egzersiz programına, zihinsel koçluğa ve her bir öğüne kadar Mayrlife terapi programının her detayı misafirlerimizin yüzde 100 kişisel sağlık ihtiyaçlarına göre tasarlanıyor. Bireysel beslenme planının hayata geçirilmesi uzun vadeli sağlığın anahtarıdır. Her kişi benzersizdir ve yaşa, yaşam koşullarına, genetiğe, mikrobiyotaya ve tabii ki cinsiyete bağlı olarak ayrı ayrı tedavi edilmelidir. Doktorlarımız, misafirlerimiz ile ilgili tüm muayene sonuçlarını analiz eder ve laboratuvar bulguları, metabolik durum, beslenme hedefi, vücut kompozisyonu ve mutlaka mevcut gıda intoleranslarını dikkate alarak, kişiye özel bir tedavi ve beslenme planı oluşturur.

Her hastayı asit seviyeleri, serbest radikaller/antioksidanlar, vücut empedansı ve dinlenme metabolizması açısından test ediyoruz. Ayrıca vitamin ve mikro besin eksikliklerini gidermek için kapsamlı kan testleri yapıyoruz.

"HÜCRELERDE TEMİZLİK YAPIYORUZ"

* Tedaviye başladıktan sonra ilk fark edilen etkiler nelerdir? Hangi sonuçların gözlemlenmesi zaman alır?

Tedavinin ilk üç gününde çoğu hasta kendini yorgun hisseder, bazen baş ağrısı çeker. Mayrlife tıbbı ile misafirlerimizin hücrelerinde kapsamlı bir temizlik yapıyoruz. Nobel ödüllü bir araştırmayla ispatlanmış olan bu süreç 'otofaji' olarak adlandırılıyor. Hücrelerin temizlenmesiyle birlikte vücudun kendi kendini iyileştirme gücü uyandırılıyor. Böylelikle vücuttaki iltihaplar hafifletiliyor ve bağışıklık sistemi optimize ediliyor. Konaklamanın üçüncü gününden sonra vücut daha enerjik hissetmeye başlıyor. Uyku düzeni tedavi öncesine kıyasla iyileşir ve beyin eskisinden daha keskin ve daha hassas çalışır.

* 7 günlük sağlık detoksunu tamamladıktan sonra misafirlerinize bu disiplini sürdürmeleri ve günlük hayatlarına uygulamaları için ne gibi ipuçları verebilirsiniz?

Yaşam tarzı değişikliklerini herkesin günlük hayatlarında uygulaması çok önemli. Mayrlife doktorları, beslenme danışmanları ve spor eğitmenleri, her bir misafirin yaşam tarzını nasıl değiştireceğine dair önemli bireysel tavsiyelerde bulunur. Misafirlerimizin birçoğu Avusturya'daki konaklamalarından sonra da Mayrlife doktorları ve beslenme danışmanlarıyla iletişim halinde kalmaya devam eder. 'Mayrlife Postcare' olarak adlandırılan özel bir tedavi sonrası bakım paketi de sunuyoruz.

EN ÇOK OKUNANLAR