USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

20 Aralık 2020 01:10

"İlklere imza atmaya devam edeceğiz"

Günsan Elektrik, 1982 yılında anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kuruldu. Şirket; değişen ihtiyaçlara, beklentilere ve trendlere uygun yenilikçi ürünler geliştirerek elektrik sektöründe farklı kulvarlar açıyor

"İlklere imza atmaya devam edeceğiz"

Günsan Elektrik olarak inovasyona yaklaşımlarıyla sektörlerinde Ar-Ge’ye en fazla pay ayıran şirket olduklarını dile getiren Günsan Elektrik Pazarlama Direktörü Alişan Çapan, distribütörleri ve bayileri aracılığı ile 17 bin parçalık ürün portföylerini hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırdıklarını belirtiyor. Çapan, Platin’in sorularını şu şekilde yanıtlıyor:

• Günsan Elektrik’ten kısaca bahsederek, yenilikçi bir platform olan GEP CLUB için yola nasıl çıktığınızı anlatır mısınız? 

Sektörümüze ilkleri kazandıran bir yapımız var. Son dönemde baş döndüren bir hıza ulaşan dijitalleşmeyle birlikte sadece nihai tüketicinin değil, sektör paydaşlarımızın ve iş ortaklarımızın beklentilerine de maksimum oranda cevap vermek istedik. Yaratmak istediğimiz holistik yapıya, sektörümüzde değer zincirinin son halkası olan elektrikçileri de dahil edebilecek bir sistemi nasıl uygulayabileceğimiz konusunda uzun ve titiz çalışmalar yürüttük. İş ortaklarımızla iletişimimizi ve etkileşimimizi artıracağımız, dijitalleşmenin olanaklarından hep beraber faydalanabileceğimiz interaktif bir platform olan GEP CLUB’ı (Günsan Elektrikçi Platformu) hayata geçirdik. 

Bütünleşik pazarlama (omni-channel) yaklaşımımız ile iş ortaklarımıza hem online hem de offline dokunmak, aramızdaki iş birliğini artırmak ve bu sinerjiyle endüstriyi bir adım öteye taşıyacak birçok ilke imza atmak istiyoruz. 

• GEP CLUB’ın genel özelliklerinden söz eder misiniz? 

GEP CLUB, elektrikçilere büyük kolaylıklar ve avantajlar sunan, ücretsiz üye olunan bir platform. Mekanizması ‘kazan-kazan’ üzerine kurulu olduğundan temelde birçok ayrıcalık ve avantaj sunuyor. Kullanımı oldukça kolay, karmaşık bir işleyiş yok, kullanıcı dostu bir sisteme sahip. GEP’e www.gepclub.com adresinden veya cep telefonuna Biggymobil uygulamasını indirerek ücretsiz üye olunabiliyor. Günsan bünyesinde yer alan ürünlere, kampanyalara, birçok eğitim materyaline ve gerekli teknik kaynaklara bir tıkla ulaşabiliyor. En önemlisi de teknik bilgi gerektiren montaj gibi içerikler konusunda zengin bir kütüphanemiz mevcut. Ayrıca iş ortaklarımızdan aldıkları ürünlerle puan kazanarak alışverişlerini fırsata dönüştürebiliyorlar.

• Şu ana dek ülke genelinde kaç iş ortağı GEP CLUB’a katıldı? Önümüzdeki dönem hedefleriniz neler olacak? 

Lansmanı temmuz ayında yapmamıza rağmen kısa sürede hızlı yol aldık. Bu süre içinde 81 ilden bini aşkın yeni iş ortağı edindik. Hedefimiz, üç yıl içinde Türkiye’deki elektrikçilerin en az yarısına ulaşmak. Sistemimizi geliştirmeye ve yeniliklerle zenginleştirmeye devam edeceğiz. Hedefimiz, daha fazla elektrikçiye ulaşarak aramızdaki sinerjiyi dijital ortamda güçlendirmek ve elektrikçilerimizin iş süreçlerinde katma değer yaratmak.

EN ÇOK OKUNANLAR