USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

06 Ekim 2020 14:36

Publicis Groupe Türkiye CCO'su Ayşe Aydın oldu

Publicis Groupe, Türkiye operasyonunun yaratıcı ekiplerini sektörün deneyimli isimlerinden Ayşe Aydın’ın yöneteceğini duyurdu.

Publicis Groupe Türkiye CCO'su Ayşe Aydın oldu

Publicis Groupe Türkiye’nin CCO’su olarak görev yapacak olan Ayşe Aydın, grup bünyesindeki tüm yaratıcı ajansların (Leo Burnett, Publicis Emil, Publicis İstanbul, Saatchi&Saatchi İstanbul, Voden) kreatif süreç ve ekiplerinden sorumlu olacak.

Yaratıcılığın markalar için en önemli rekabetçi avantajlardan biri olduğunun altını çizen Publicis Groupe Türkiye CEO’su İnanç Dedebaş; “Tüketici, veri, medya ve teknoloji bilgimizle desteklediğimiz yaratıcılık sayesinde birbirinden değerli markaları büyütmek ve dönüştürmek için çalışıyoruz. Şirketlerin işlerini büyütmesine katkı veren ve markaların etrafında örgütlenen entegre bir platformuz. Duruşu, tavrı olan, takip edilen ve her adımında tüketiciler için değer yaratma kaygısı olan markaların, bütünsel düşünebilen ve sürekli gelişen yaratıcı yeteneklere ve harekete geçiren fikirlere ihtiyaçları var. Ayşe Aydın, bu iddiamıza katkı sağlayacak, sektörde son dönemin en ilham verici işlerine imza atmış, kreatif vizyonun marka ve şirketlerin işlerini büyütmelerinde ne kadar kritik bir faktör olduğunu defalarca kanıtlamış uluslararası bir değer. İşine olan tutkusu ve enerjisi; çalıştığı markalarla kurduğu güçlü bağ bizleri çok etkiledi. Onunla çalışacağımız için çok heyecanlıyız” şeklinde konuştu.

Publicis Groupe Türkiye’ye katılmaktan ötürü büyük mutluluk duyduğunu belirten Ayşe Aydın, “Publicis Groupe’un sektörde model olan, çok güçlü bir altyapısı var. Amacımız kreatifin karşı konulamaz sihrini bu altyapıyla birleştirerek müşterilerimize her mecrada, gerçek anlamda entegre işler sunabilmek. Publicis Groupe’un gücü “Power of One” felsefesinden geliyor: Markaların iletişim stratejisini bir bütün olarak tasarlayıp, bunu her macrada bir bütün olarak hayata geçirmek… Publicis Groupe bu anlayışla, silo mantığından uzak, esnek ve çevik yapısı ile hizmet sunduğu markaların fark yaratmasını sağlıyor.

Hedefimiz müşterilerimizin ihtiyaçlarını her noktada karşılayabilmek; gerektiğinde her mecraya özel farklı fikirlerle fayda sağlamak, gerektiğinde de büyük fikrin altını çizebilmek... Yeni dönemin herkes için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bundan önce VMLY&R Türkiye Yönetici Kreatif Direktörü olarak çalışan Ayşe Aydın halen Reklamcılar Derneği’nin Kreatif Komite Başkanlığı görevini sürdürüyor.

EN ÇOK OKUNANLAR