USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Spor

04 Ekim 2019 15:38

Gökova Yelken Kulübü Barcelona’da şampiyon oldu

2002 yılından bu yana ulusal ve uluslararası yarışlarda hareketli salma sınıflarında mücadele eden Gökova Yelken Kulübü geçtiğimiz yıl kurduğu Yat Takımı ile yeni bir sayfa açtı. Howden Sigorta’nın sponsorluğu ile Gökova Yelken Kulübü, 26-28 Eylül tarihlerinde İspanya'nın Barselona şehrinde katıldığı yarışlarda şampiyon oldu.

Gökova Yelken Kulübü Barcelona’da şampiyon oldu

Geçtiğimiz yıla 118 teknenin katıldığı Marmaris Uluslararası Yarış Haftası’nda tüm yarışları kazanarak başlayan takım, 2019 yılında Marmaris Kış Trofesini de şampiyon olarak tamamladı.

9 farklı ülkeden 15 takımın yarıştığı Melges 32 World League Event 4 Corinthian grubunda yarışarak 6 yarışın tamamlandığı şampiyonada genel klasman 10.’su ve Corinthian grubunda Şampiyon oldu. Aynı zamanda 4 ayaktan oluşan Melges Dünya Ligi 3.’sü olarak seriyi tamamladı.

Howden sponsorluğundaki Gökova Yelken Kulübü, 21-26 Ekim 2019 tarihlerinde Valencia'da gerçekleşecek olan Dünya Şampiyonası’nda da Şampiyonluk hedefliyor.

Gökova Yelken Kulübü'nde Mahmut Saral, Yaşar Doğa Arıbaş, Yiğit Çula, Fırat Şahin, Gökhan Solmaz, Melih Altınkut, Mehmet Türkmen ve Hugo Rocha yer alıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR