USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Spor

27 Ocak 2020 18:23

TAB Gıda, dört büyüklere menüleriyle destek verecek

Bünyesinde Burger King, Popeyes, Arbys ve Sbarro'yu barındıran TAB Gıda, Türkiye'nin dört büyükleri olarak adlandırılan kulüpleri olan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile her iki tarafa da kazandıracak bir anlaşmaya imza attı. Taraftar menülerini tercih eden taraftarlar, kazan-kazan temelli iş modeliyle ek bir tutar ödemeden takımlarına destek olacak

TAB Gıda, dört büyüklere menüleriyle destek verecek

Umut Çelik / [email protected]

2019-2020 sezonunun ikinci yarısından itibaren başlayacak iş birliği, beş yıl boyunca devam edecek. Anlaşma kapsamında TAB Gıda'nın markalarından Burger King başta olmak üzere, Popeyes, Arby's, Sbarro, Usta Dönerci ve Usta Pideci markalarının en sevilen menüleri taraftarlarla buluşacak. Taraftarlar, ek ücret ödemeden aldığı menülerden kulüplere aktarılacak tutarla takımına destek olacak.

İLK İMZA FENERBAHÇE'DEN

Komsuoğlu: Uzun yıllar TAB Gıda ile bu projeyi devam ettireceğimize inanıyorum

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, “Fenerbahçemiz için yeni bir anlaşmaya, yeni bir iş birliğine imza atmak için bir aradayız. İmza atılan her türlü yeni anlaşmayla Fenerbahçemiz güçleniyor. Geleceğe daha umutlu bakma fırsatını yakalıyor. TAB Gıda, 1.200’e yakın hızlı restoranında dünyaca ünlü 4 marka ve Türkiye’de yarattığı 2 markanın işletmeciliğini yapıyor. Bu 6 markayla Fenerbahçemiz çok önemli bir iş birliğine imza atıyor. Burger King®, Popeyes®, Arby’s®, Sbarro®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci markalarının hepsi alanında sektörünün lideri TAB Gıda’nın çatısı altında hizmet veriyor. TAB Gıda’nın bu 6 markasında Fenerbahçe’ye özel menüler çıkacak. Bu menülerden Fenerbahçemiz çok ciddi katma değer elde edecek. Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük spor kulübü. 9 branşta, binlerce sporcuyla çok farklı bir taraftar kitlesine sahip. Fenerbahçe’nin taraftarı her zaman, her yerde, koşulsuz bir şekilde takımını ve camiasını destekliyor. Bunun örnekleri çok. Fenerbahçe tarihinde, Türk spor tarihinde defalarca şahit olduk. Fenerbahçe ile iş birliği yapmak da iş birliği yapan şirkete bereket ve çok ciddi kazançlar getiriyor. Konu Fenerbahçe olunca bizler için hayat duruyor. Türkiye’nin her yerinde hatta dünyanın her yerinde kulübün attığı her adıma, desteklediği her projeye Fenerbahçe taraftarımız sahip çıkıyor ve arkasında duruyor. TAB Gıda tarafından Fenerbahçe için hazırlanan menüler ne kadar ilgi görürse taraftarımız her zaman olduğu gibi bu projeye ne kadar sahip çıkarsa Fenerbahçe’ye o oranda ciddi katma değer sağlanacak. Bir Fenerbahçeli olarak ben de bu iş birliğinin hayırlı olmasını diliyorum. Bununla birlikte TAB Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu’na ve Başkanımız Ali Koç’a özellikle teşekkür ediyorum. Kendileri bu iş birliğinin oluşmasında büyük önem harcadılar. Hepimizin Fenerbahçeli olarak bundan sonra en az bir günü bu restoranlarda geçirmesini diliyorum. TAB Gıda’nın başarısı, Fenerbahçe’nin başarısını sağlayacak katma değeri yaratacaktır” dedi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü taraftarlarına yönelik kazan-kazan temelli bir iş modeli geliştiren TAB Gıda, Türk sporunun gelişimine katkı sağlama vizyonu doğrultusunda taraftarların kulüplerine kolayca destek olabilmesi için köprü görevi üstlenecek. İki kurum arasındaki iş birliği anlaşması, TFI TAB Gıda Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin katılımıyla Vodafone Park’ta imzalandı.

BEŞİKTAŞ İLE DEVAM ETTİ

Çebi: Güçlü sponsorluklarla yolumuza devam edeceğiz

İmza töreninde konuşan Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi, 2020’nin ilk önemli anlaşmasını TAB Gıda ile yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Göreve geldikleri günden bu yana Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda pek çok ziyaret, toplantı ve çalışma yaptıklarına işaret eden Çebi, şöyle devam etti:

“Bugün burada TAB Gıda ailesi ile imzaladığımız anlaşma bizim için çok kıymetli. Öncelikle Türk sporuna kattıkları değer için kendilerine teşekkür ederim. Biz, her spor dalında sporcu yetiştiren, alt yapıya önem veren ve Türk sporunu ileriye taşıyan bir kulüp olacağız. Bu misyon, tarihimizin ve değerlerimizin bize yüklediği önemli bir sorumluluk. Üyeleriyle, taraftarıyla, sporcusuyla, yöneticisiyle, 7’den 70’e bütün Beşiktaş camiasını bu işbirliğine destek vermeye davet ediyorum. TAB Gıda ile gerçekleştirdiğimiz bu stratejik ortaklık, bugüne kadar alışılmış sponsorluk anlaşmalarının dışında ucu açık ve uzun soluklu bir birliktelik. Taraftarlarımızın ve camiamızın da desteğiyle bu birlikteliğimizin uzun yıllar devam etmesini diliyorum. Her koşulda kulübümüze olan desteğini esirgemeyen büyük Beşiktaş taraftarı, bu süreçte yine en büyük gücümüz olacak. Taraftarımıza her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Beşiktaş’a gönül veren herkesi bu projeye destek olmaya davet ediyorum.”

Türk sporunun gelişimine katkı sağlama vizyonu doğrultusunda restoranlarında Fenerbahçe taraftarlarına yönelik kazan-kazan temelli bir iş modeli geliştiren TAB Gıda, taraftarların kulüplerine çok kolay bir şekilde destek olabilmesi için köprü görevi üstlenecek. İş birliği anlaşması, TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen imza töreninde duyuruldu. 

TRABZONSPOR DA 'BEN VARIM' DEDİ

Ağaoğlu: Taraftarlarımız, yedikleri içtikleriyle de takımlarına destek olabilecekler artık

İş birliği anlaşması, TAB Gıda CEO’su Caner Dikici ve Trabzonspor Kulubü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla Burger King Anadolu Hisarı restoranında gerçekleşen imza töreninde duyuruldu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise yaptığı konuşmada Trabzonspor'un marka değeri ile son derece örtüşen bir sponsorla iş birliği yapıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Trabzonspor son yıllarda güçlü sponsorluk anlaşmalarına imza atıyor. TAB Gıda da bunlardan biri. 2020'li yılların ilk büyük iş ortaklığı. Bize de, onlara da başarı ve iyi şans getirmesini diliyorum. Taraftarlarımızın bu birlikteliğin en önemli bileşeni olduğunun da altını ısrarla çizmem gerekiyor. Bordo-Mavi tutkusunu her fırsatta ortaya koyan taraftarlarımız, yedikleri içtikleriyle de takımlarına destek olabilecekler artık. Bu noktada tüm Bordo-Mavililerin bu ortaklığa sahip çıkacağına, taraftar bilinci ve duyarlılığıyla yaklaşacaklarına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

SON İMZAYI GALATASARAY ATTI

İş birliği anlaşması, TFI TAB Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu ve Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in katıldığı törende imzalandı. 

Cengiz: Beklentimiz çok yüksek

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, “TAB Gıda, Galatasaray gibi Türkiye'de doğan ve ünü dünya çapına yayılmış büyük bir marka. Kendileriyle yaptığımız uzun görüşmeler sonucunda kulübümüz için en iyi olanaklarla iş birliği anlaşmasına imza attık. TAB Gıda restoranlarından Galatasaray menüsünü tercih eden taraftarlarımız ekstra bir ücret ödemeden takımlarına destek olabilecek. 5 yıllık bu gelir paylaşımı anlaşmasıyla birlikte, sponsorluk ve mali destek anlamında ciddi bir kaynak yaratıldı. Beklentimiz çok yüksek, buradan tüm Galatasaray taraftarına TAB Gıda restoranlarına giderek takımlarına destek olma çağrısı yapıyoruz.” dedi.

 

 

 

EN ÇOK OKUNANLAR