USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

23 Temmuz 2020 15:51

The Beach of Momo "en iyi plaj" seçildi

Lüks bohem konseptiyle geçen yaza damgasını vuran ve Çeşme’nin en iyi plajı seçilen The Beach of MOMO, yaza damgasını vurarak Türkiye'nin turizm öncüleri tarafından bu kez Türkiye’nin En İyi Plajı seçildi.

The Beach of Momo "en iyi plaj" seçildi

Yeni dönem için tüm hazırlıklarını eksiksiz tamamlayarak 19 Haziran’da kapılarını açan Momo; Dalyan’da kendine ait yemyeşil bakir bir koyda, eskiden üzüm bağı olan eski bir villanın bahçesinde, doğal izolasyon için oldukça ideal. Normal şartlarda çok sıkı giriş-çıkış kurallarına sahip olan plajda, bu yaz Sağlık ve Turizm Bakanlığı’nın belirlediği sınırlar kapsamında tüm konukların sağlığı ve mutluluğu için daha sıkı önlemler uyguluyor. Yemek, moda, keyif ve eğlence tutkunlarının son üç yılda Ege’deki en popüler adresinde mekanın yaratıcısı Burak Beşer, iddialı ekibiyle bu yazın da yıldızı. İşletmeciliğini Turgay Yıldız’ın yaptığı iyi yemek ve iyi müziğin Çeşme’deki adresi The Beach of MOMO’nun Ece Akbulut imzalı konsept tasarımı yeni döneme uygun kurgusuyla yine çok popüler.

Yeni dönem hazırlıkları 

Bu yaz MOMO’da tüm işleyiş “hijyen" temelli. Virüse karşı deterjanlar, tek kullanımlık menü, tuzluk ve karabiberlik, tek kullanımlık soslar ve sterilizasyon istasyonları tüm yaz plajda kullanılacak. Şezlong sayısı yarıya düşerken, büyük ilgi gören “happy hour”lar bu yaza özel herkesin oturduğu yerden eğlenebileceği ve gün batımının tadını çıkartabileceği unutulmaz akşam üstü buluşmalarına dönüşüyor. 

Akdeniz’den ilhamla 

Akdeniz mutfağından ilhamla hazırlanan ve büyük beğeni toplayan zengin menü bu yaz Carlo Bernardini tarafından hazırlandı. Çok sevilen karpuzlu mantı, makarna, pizza ve salataların yanı sıra uzun öğle yemekleri için paylaşımlık yeni Akdeniz lezzetleri ve kaburgalı burger gibi daha hızlı yenebilecek yeni tatlar da konukların beğenisine sunuluyor. . 

Müzik yine başrolde 

Bu yazı da müzikal anlamda güçlü bir ekiple karşılayan The Beach of MOMO’nun müzik direktörlüğünü yine Tankut Karakurt üstleniyor ve unutulmaz akşamüstü partileri için her Cuma setin başına geçiyor. Cumartesi günleri ise Dj Murat Tokuz, Pazar günleri de yetenekli müzisyen Allen Hulsey müzikseverlerle Momo’da buluşuyor.

Seçkin markalar MOMO’da 

The Beach of MOMO, tasarım markalarıyla da bu yaz oldukça iddialı. Plajın girişinde yer alanda konsept dükkanlara bu yaz Caroline Koç’un çok sevilen markası Haremlique à la mer ve Ayşe Boyner’in Meksika esintili Faraway’i de dahil oldu. Geçtiğimiz yıllarda var olan ve büyük ilgi gören Vakkorama, Eclectic Concept ve Les Benjamins bu yaz yeniden moda severlerle aynı yerde buluşuyor.

Platinonline.com

EN ÇOK OKUNANLAR