USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Yaşam

09 Temmuz 2020 15:22

Metro Türkiye Bodrum'da yatlara servise başladı

Metro Türkiye, 2015 yılında başlattığı marina sevkiyatı hizmetine Temmuz itibariyle Bodrum yarımadasında yer alan tüm iskele ve marinalardaki özel yatlara online sipariş hizmeti sunarak devam ediyor.

Metro Türkiye Bodrum'da yatlara servise başladı

Metro Türkiye, tekne ve yat seyahatlerine özel marina sevkiyatı hizmetini geliştirdi. Bu kapsamda Metro Türkiye Bodrum yarımadasındaki tüm iskele ve marinalardaki yatlara yönelik online sipariş sistemini hayata geçirdiğini duyurdu. Özel yatlarda seyahat eden müşterilerine www.metroyatservis.com ile online hizmet başlatan Metro Türkiye, siparişleri 24 saat içerisinde müşterilerine ulaştırıyor. Online sipariş sistemiyle geniş yelpazede binlerce çeşit ürün, Metro güvencesiyle teknelere teslim ediliyor. Metro Türkiye ayrıca teslimatlardan ek bir ücret talep etmiyor.

Marina sevkiyatında üst düzey hijyen önlemleri

Tüm operasyonlarında olduğu gibi marina sevkiyatlarında da ürünleri sağlıklı ve güvenilir şekilde ulaştırmak için titizlikle çalışan Metro Türkiye, teslimat sürecindeki tüm araçları düzenli aralıklarla dezenfekte ediyor, ayrıca araç görevlilerinin maske ve eldiven kullanımı da mecburi tutuluyor. Metro Türkiye teslim edilecek tüm ürünleri uygun sıcaklıklarda çift rejimli(+4 ve -18 C), izolasyonlu araçlarla ve koruyucu ekipmanlarla taşıyarak hijyenik ve güvenli şekilde sunuyor.

EN ÇOK OKUNANLAR