USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Dergi

11 Temmuz 2019 14:28

Fuat Pamukçu: İstanbul Havalimanı güzel bir başlangıç yaptı

Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GYİAD) Başkanı Fuat Pamukçu, İstanbul Havalimanı'ndan ilk uçuş deneyimini Platin'e anlattı

Fuat Pamukçu: İstanbul Havalimanı güzel bir başlangıç yaptı

"Uluslararası denizcilik, kişisel ilişkilerin çok önemli olduğu sektörlerden biri. Görev yaptığım DFDS firması tüm Avrupa coğrafyasında faaliyet gösteriyor. Yurt dışındaki iştiraklerimizde görevlerim olması nedeniyle haftada bir, bazen de daha sık seyahat etmem gerekiyor. İstanbul Havalimanı’ndan ilk uçuşumu ise Londra Heathrow Havalimanı’na gerçekleştirdim. Otomobilimle gidip otoparkı deneyimledim. Avrupa Yakası’ndan çok kolay bir sürüş ile havalimanına ulaştım. İstanbul Havalimanı’nın genişliği ve ferahlığı ile gurur duyulacak, uzun vadeli bir yatırım olduğunu düşünüyorum.

Terminal binası içerisinde check-in kontuarları, pasaport ve pasaport sonrası güvenlik geçişi, yolcular için rkolay bir şekilde organize edilmiş. Havalimanı içerisindeki duty-free alanlarını beğendim. Özellikle birkaç kez THY Business Lounge yerine öncelikle İGA Lounge ve sonrasında hem kafe hem de fast food alanlarını denedim. Bu alanda iyileştirmelerin şart olduğunu düşünüyorum."

EN ÇOK OKUNANLAR