USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Ekonomi Haberleri

31 Mart 2020 12:58

Sağlık çalışanlarına otellerini açtılar

Koronavirüs salgınına karşı canla başla çalışan sağlık çalışanları için, otellerini hastane çalışanlarına açan turizmcilerin sayısı her geçen gün artıyor.

Sağlık çalışanlarına otellerini açtılar

Umut Çelik / [email protected]

Koç Holding, Divan İstanbul ve Divan İstanbul City otellerini corona virüsüne karşı kahramanca mücadele eden sağlık çalışanlarının hizmetine sundu. 

Koç Holding de Divan otellerini bu zorlu dönemde sağlık çalışanlarının hizmetine sundu. Divan tarafından yapılan açıklamada, “Divan Grubu olarak bu olağanüstü zor günlerin neferi olan sağlık çalışanlarımızın yanındayız ve onlara minnettarız. Ülkemize ve toplumumuza karşı duyduğumuz sorumluluğun bilinciyle Divan İstanbul ve Divan İstanbul City otellerimizi sağlık çalışanlarının hizmetine sunuyoruz. ” ifadelerine yer verildi.

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanları için hizmete açtığını duyurdu. 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Doğuş Grubu olarak Grand Hyatt İstanbul otelimizi 29 Mart 2020 Pazar günü sağlık çalışanlarımızın hizmetine açtık. Bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle ülkemizde de sağlık neferlerimiz gece gündüz demeden insanüstü bir çabayla çalışıyor. Onlara minnet duyuyor, canı gönülden teşekkürü borç biliyoruz. Bu sürecin birlik beraberlik ve dayanışma içinde toplum olarak hep birlikte üstesinden geleceğimize de kalpten inanıyoruz. Çalışanlarımızın ve misafir edeceğimiz sağlık personelimizin güvenliğini ve sağlığını önceliğimiz olarak görüyor, bu nedenle en üst düzeyde hijyen ve dezenfektasyon uygulamalarımıza devam ediyoruz. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız.”

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G-Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti

Koronavirüs salgını ile gece gündüz demeden tüm haklarından feragat ederek görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarına Bağcılar Mimar Sinan mahallesindeki Divan Suites İstanbul G-Plus Oteli’ni tahsis eden Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, tüm dünyanın çok zor bir dönemden geçtiğini belirterek “Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının ülkemizde de görülmeye başlamasından itibaren sağlık çalışanlarımız, her zaman olduğu gibi bu zor dönemde de bizlerin yanında olmaya, gece-gündüz demeden ailelerinden, sevdiklerinden uzakta büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyorlar. Bizler de değerli sağlık çalışanlarımız için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu nedenle, Divan Suites İstanbul G-Plus Otelimizi sağlık çalışanlarımız için tahsis ettik. Onların bir nebze de olsa rahatlaması, ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli. Tüm değerli çalışanlarımıza bir kez daha çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bilgili Holding, İstanbul’da yer alan otel ve öğrenci yurtlarında bulunan toplam 500 odasını, ülkemizde özveri ile korona virüs salgınına karşı mücadele eden sağlık çalışanlarına tahsis ediyor.

Bilgili Holding, “Toplum olarak, birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmemiz gereken bir sürecin içindeyiz. Ülkemizin Covid-19 salgınına yönelik verdiği mücadeleyi, milletçe birbirimize destek vererek atlatacağımıza inanıyoruz. Bilgili Holding olarak, bu süreçte hayatlarını riske atan sağlık çalışanlarımızın her zaman yanlarındayız. Tüm sağlık çalışanlarına göstermiş oldukları azim ve fedakarlık nedeniyle minnetlerimizi sunuyoruz” dedi.

The Marmara Oteller Grubu yönetimi, İstanbul'un en önemli noktalarından Taksim Meydanı'nda bulunan otellerinin odalarını çevrede görev yapan sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak açtı. 

İstanbul’da Dosso Dossi markası ile otel yatırımları yapan ve işleten Dosso Dossi Holding yönetim kurulu başkanı Hikmet Eraslan, Sultanahmet’teki otelini sağlık çalışanlarının hizmetine sunduğunu açıkladı. Grubun Sultanahmet’te bulunan oteli Dosso Dossi Old City’den tüm sağlık çalışanları yararlanabilecek.

 

EN ÇOK OKUNANLAR