USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Enerji Haberleri

08 Ekim 2020 17:50

Garanti BBVA Leasing, Başarı Enerji ile işbirliğine gitti

Garanti BBVA Leasing; güneş enerjisi alanında da müşterilerine özel çözümler sunmak üzere sektörün önemli firmalarından Başarı Enerji ile işbirliğine imza attı.

Garanti BBVA Leasing, Başarı Enerji ile işbirliğine gitti

Garanti BBVA Leasing; güneş enerjisi sektörünün öncü firmalarından Başarı Enerji ile önemli bir işbirliğine imza attı. Güneş enerjisi alanında yatırımcılara avantajlı fiyat ve vadelerle finansman desteği sağlayacak olan işbirliği, aynı zamanda hızlı ve esnek finansal çözümler sunarak enerji ihtiyaçlarının daha uygun şartlarda karşılanmasına imkan verecek.

İşbirliği hakkında açıklama yapan Başarı Enerji Genel Müdürü Ümit Nuri Şen, “Garanti BBVA Leasing ile olan işbirliğimiz, yatırımcılarımızın ihtiyacına göre ve çözüm odaklı güneş enerjisi sistemi projelerinde güçlü finansman desteğine yardımcı olacaktır. Pazara sunduğumuz yüksek teknoloji ürünleriyle “İnsan için Teknoloji” yaklaşımımızla koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamayı hedefliyoruz. Devamlılık içeren gelişim politikamız ile insana olan yatırımımızı her geçen gün artırarak sektöre olan katkılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu süreçte güçlü altyapısı ve tecrübeli teknik kadrosuyla Garanti BBVA Leasing, bizim için önemli bir çözüm ortağı olacaktır ve yatırımcılarımızın finans konusundaki sorunlarını güçlü yapısıyla giderecektir” dedi.

Sektörde yaşanan finansman sorunlarına çözüm olacak işbirliğiyle, güneş enerjisi sistem taleplerinin daha da artacağını dile getiren Şen, “Bu sayede enerjiye harcanan maliyet düşecektir, ithal edilen enerjiye olan ihtiyaç giderek azalacaktır” şeklinde konuştu.

“Hem sürdürülebilirliğe hem de ülkeye katkı sağlıyoruz”

Tam 30 yıldır müşterilerinin tüm yatırım ihtiyaçlarına yönelik çözüm sunduklarını, değişen dünya ile birlikte günümüzde de yenilenebilir enerji kaynaklarına finansman sağlayarak sürdürülebilir finansman çözümleri ile Türkiye'de leasing sektörünün gelişmesine büyük katkıda bulunduklarını belirten Garanti BBVA Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, “Güneş enerjisi sektöründe peş peşe önemli işbirliklerine imza atıyoruz. Uzmanlaşmış kadromuz ve teknolojik altyapımızla müşterilerimize en hızlı ve kolay çözümleri sunuyoruz. Başarı Enerji ile çıktığımız bu yol da hem sektöre hem de müşterilere önemli katkılar sağlayacak. Yatırımların yaygınlaşmasına vesile olacak bu işbirliği, ülke ekonomimiz için de oldukça önemli. Önümüzdeki süreçte hız kesmeden yeni işbirliklerine imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR