USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Hazır Giyim

18 Ekim 2020 13:54

adL, yeni normalin düzenine cevap veren bir koleksiyonla sezonu karşılıyor

Doğaya dönük, kendine özgür ve enerjik bir dünya yaratan adL, 'yeni normal’ düzenin ihtiyaçlarına cevap veren bir koleksiyonla sezonu karşılıyor

adL, yeni normalin düzenine cevap veren bir koleksiyonla sezonu karşılıyor

Dalida Özatay Erus / [email protected]

Her sezon farklı yolculuklara çıkan adL’nin bu sezonki yolculuğu doğaya... ‘Yeni normal’ düzen içinde yüzü doğaya dönük, kendine özgür ve enerjik bir dünya yaratan adL kadını, bu sezon adımlarını doğayı ve doğadaki tüm canlıları daha çok gözeterek atıyor. Sonbahar-kış koleksiyonunu etkisi altına alan gökkuşağı renkleri, doğaya verilen tek referans olarak kalmıyor. Çiçek desenleri, animal print’ler ve doğa motifleri; koleksiyonun öne çıkan ve doğa ile uyumlu parçaları arasında yer buluyor.

KLAVYE ÜSTÜ GİYİM

Doğadan ilham alınarak tasarlanan koleksiyonda form ve kesimler, konfor unsurunun altını çizerken ‘yeni dünyada’ iş dünyasının giyim kodlarını da unutmuyor. Artan online toplantılarla birlikte ‘klavye üstü giyim’ akımına uygun elbise ve bluzlarda yaka ve kol detayları ön plana çıkıyor. Yakalardaki farklı düğme kullanımları, dantel garniler ve fular bağlamalar gibi detaylar bu koleksiyonun detaylarını oluşturuyor. 

Sürdürülebilir modanın yeni dönemle gerçek bir zorunluluğa dönüşmesi ve moda dünyasının parametrelerinin dünyaya saygı düşüncesiyle yeniden inşa edilmesiyle, adL dünyası doğa ile uyumlu sezon çekimleriyle kıyafetlerimizle olan ilişkimizi yeniden yapılandırmanın altını çiziyor. "Doğayı dinlemek sana iyi gelecek" mesajını verirken; "Üzerine rahat bir şeyler giy ve dünyada yaşayan her canlı ile iletişime geç’"diyor.

EN ÇOK OKUNANLAR