USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Hazır Giyim

24 Ekim 2020 11:02

Benzersiz kalite, her açıdan Vakko

Modanın da ötesinde duyarlı bir bakış açısıyla kışa farklı hazırlanan Vakko, etik ve estetiği bir araya getirerek sezonu karşılıyor

Benzersiz kalite, her açıdan Vakko

Dalida Özatay Erus / [email protected]

İçinden geçtiğimiz yeni dönemde hayatımıza kaliteyle kusursuz işçiliği bir araya getiren Vakko koleksiyonları; renkleri, enerji ve yenilikleriyle keyif katan içsel bir yolculuğu tasarımlarına taşıyor. Vakko Sonbahar/Kış 2020-21 kampanyası; kaliteye yoğunlaşarak nitelikli kumaş seçimleriyle kusursuz kalıp ve işçiliği öne çıkararak tasarımlarında vurguluyor. Kadın ve erkeğin rafine dünyasını yansıtan kampanyada, geçmişten bugüne gelen benzersiz Vakko kalitesi öne çıkıyor.

POZİTİF BİR KADIN KOLEKSİYONU

Vakko, kadın modası ne olursa olsun pozitif tarafta durmayı, yaşamımızı renklendirmeyi, başkalarından çok kendimiz için özenle var olmayı hedefliyor ve bunun için ‘Stay Healthy in Style’ diyerek özel bir çağrıda bulunuyor. Hayata olan bağlılığın ve sevginin bir göstergesi olarak stil yansımaları; her şeye rağmen yarını başka bir gün olarak kabul ederek bugünü yaşamaya davet ediyor. 

Yedi ana temadan oluşan koleksiyon, stil ve renk buluşmalarını geniş bir çerçevede ele alıyor. Stay on the Positive Side; siyah-beyazın güçlü negatif ve pozitif çekimi bu temada buluşuyor. The Colorful Side; siyah-beyazın güçlü oyunları ve renklerle ışıltılı dansını yaşatırken renklerin coşkusunu çarpıcı aksesuarlarla bütünlüyor. Shadows of Greys; gri tonlarının gölgelerini yansıtarak kışın serinliğini neon ve canlı renklerle bir araya getiriyor. Brown is Back, kahvenin ve tonlarının geri dönüşünü kutluyor. Winter White is a Must ile birkaç sezondur kışın vazgeçilmezi beyaz yine sahnede. Denim with Rainbow Knits; Jean’in varlığının renkle buluşması koleksiyonun en yalın hallerinden birini oluşturuyor. Ice Colors&Warm Pastels, buz griler, buz beyazlar, buz pembeler, buz maviler, gümüşlerle harmanlanan şık pasteller de bu sonbahar ve kış ruhunun dinginliğiyle uyum sağlıyor. 

GÜÇLÜ İFADELİ ERKEKLER İÇİN

Vakko, güçlü bir sezonla erkek modasına yön veriyor. Sonbahar-Kış erkek koleksiyonunun ana hedefinde, kalabalıklardan sıyrılıp güçlü ifadeli tasarımlarla yaşamın bir yansıması olmak yatıyor. Modanın kilit parçalarını karıştırarak stil oluştururken temel değerleri yaşatarak, yeniliği hedefleyen karaktere aksettiriyor. Günlük şık giyim ve spor giyim parçalarının rahat, sofistike tarzda kullanarak ortaya koyulan erkek koleksiyonunda yüksek Vakko kalitesi imzası yer alıyor. 

 

EN ÇOK OKUNANLAR