USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Hazır Giyim

14 Nisan 2020 14:30

H&M Türkiye'den sağlık çalışanlarına kıyafet desteği

H&M, pandemi günlerinde sağlık çalışanları için seferber oldu. H&M Türkiye, Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler sonucunda Şişli Etfal, Okmeydanı Devlet Hastanesi, Cerrahpaşa ve Çapa Tıp Fakültesi Hastaneleri başta olmak üzere 18 hastaneye tişört, çorap ve iç çamaşırdan oluşan 30 bin adet temiz kıyafet desteği sağladı.

H&M Türkiye'den sağlık çalışanlarına kıyafet desteği

Dünyada 72 ülkede 5000’den fazla, Türkiye’de ise 21 şehirde, 63 mağazası bulunan H&M group’un, ülke genelinde coronavirüsle mücadele için başlatılan destek hareketine katkı sağlamak amacıyla Sağlık Bakanlığı ile iletişime geçerek ihtiyaçlar adına bilgilendirmeler aldı. Bu dönemde canla başla çalışan sağlık çalışanlarımızın öncelikli ihtiyaçlardan birisinin de temiz kıyafetler olduğunun bilgisini alan H&M, hemen harekete geçerek hazırlıklarını tamamladı.

H&M dünyanın ve ülkemizin geçirdiği zor zamanlarda pandemi hastanesi olarak hizmet veren ve gece- gündüz görevinin başında olan acil servis ve yoğun bakım servislerinde görev alan doktor ve hemşireler için temiz kıyafet desteği sunmak adına ürün dağıtımı gerçekleştirdi. 

H&M Türkiye Ülke Müdürü Müge Arpacıoğlu konu ile ilgili olarak“ H&M olarak her zaman ilk önceliğimiz ekiplerimizin, çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği. Tüm dünyanın ve ülkemizin birlikte geçirdiği bu ön görülemeyen büyük salgının etkilerini en az indirebilmek adına hepimizin destek sağlayabileceği pek çok alan yer alıyor. H&M group olarak COVID-19 pandemiğinin geniş çaplı etkilerinin üstesinden gelmek için, tedarik zincirlerimiz aracılığıyla hastaneler ve sağlık çalışanlarına kişisel koruyucu ekipman üretmeye başladığımızı geçtiğimiz ay paylaşmıştık. Bu süreçte gördük ki ülkemizdeki sağlık çalışanlarının yoğun çalışma tempolarında ayrıca temiz kıyafete de çok ihtiyaçları var. Sağlık çalışanlarımıza H&M Türkiye olarak gösterdikleri olağan üstü çalışma için müteşekkiriz.” ifadelerini kullandı

EN ÇOK OKUNANLAR