USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

01 Mart 2019 19:53

Ebru Dorman: Girişimci ruhlu kadınlara

Tutku ve pozitif düşüncenin mutluluk ve başarının anahtarı olduğuna inanıyorum. Tutku sadece seni başarılı kılmakla kalmaz, aynı zamanda temas ettiğin kişilere ilham verir; derler ya ‘tutku bulaşıcıdır’. Sen de tutkun ile çalışma arkadaşlarına, dostlarına, yeni nesle örnek ol, ilham ver

Ebru Dorman: Girişimci ruhlu kadınlara

Hayat zorluklarla dolu olabilir; bu zorlukların seni geliştirmek için sana sunulmuş fırsatlar olduğunu hatırla. Başarısızlıktan korkma. Eğer hiç başarısız olmamışsan, kendini yeteri kadar zorlamamışsın demektir. Kendini geliştirebilmenin tek yolu konfor alanının dışına çıkıp kendini ve inançlarını zorlaman.

Enerjini, çabanı etki alanındaki şeyleri iyileştirmeye, pozitif etki yaratmaya odakla. Etki alanının dışındaki konuları kabullen ve onların sana etkisini en aza indirgeyecek şekilde yaşa. Duygu, düşünce ve enerjini neye odaklarsan hayatına onu çekersin. Bazen olaylar senin istediğin, planladığın gibi gerçekleşmeyebilir. Unutma, her şeyde bir hayır vardır. Bu hayrın ne olduğunu anlaman bazen yıllar sürebilir. Olumlu düçünce ve yaklaşım ile ‘her şeyde bir hayır vardır’ inancını içselleştirdiğinde, planladığından farklı gelişen gidişatın olumlu sonuçlar verme şansını beslersin. Artık olmuş bir olaya veya duruma vermeyi seçeceğin tepki sonucu belirleyecektir. Sonucu düşünüp, öyle hareket et.  

Evet, sonuç odaklı olmak önemli, ancak başarı bir hedef değil, bir yolculuktur. Bu yolculukta mutlu olmanın sırrı, hem ne yaptığın hem de nasıl yaptığın konusunda kendine inancın, yarattığın pozitif etki ile o yolculuğun her aşamasında tatmin olmaktır.

Sevgilerimle;

StartersHub Yönetim Kurulu Başkanı 

PLATİN'İN MART SAYISINI ALMAK İÇİN TIKLAYIN 

 
EN ÇOK OKUNANLAR