USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

01 Mart 2019 20:06

Gülden Yılmaz: İşini tutkuyla yapan kadınlara

Hayatın her anının ilham verici bir armağan olduğuna inanıyorum. Bir şekilde dokunduğum, etkileşimde olduğum ya da gözlediğim her insandan, onun hikayesinden, yaşadığım, duyduğum, okuduğum, izlediğim her olay ya da durumdan ilham almak, hayata temel bakış açım…

Gülden Yılmaz: İşini tutkuyla yapan kadınlara

Gözlemlemeyi, öğrenmeyi ve öğrenerek hayatıma yön vermeyi seviyorum. Gördüğüm, yaşadığım, yaptığım her şeyden daha iyisinin olabileceği ve bunu benim de yapabileceğim fikri, bana hayata dair büyük umut ve motivasyon veriyor. Bu motivasyon da yaptığım her işe kendimden bir şeyler katmamı ve fark yaratmamı sağlıyor.

Bundan 30 yıl önce 1988’de, bugün yurt içinde ve yurt dışında yaklaşık 500 mağazamızın temelini oluşturan Kuzguncuk’taki 25 metrekarelik dükkanımızı da bu fark yaratma iddiamızla açmıştık. O gün; “En kaliteli, en çeşitli ve en makul fiyatlı ürünü biz bulunduracağız” dedik. Bu kararımızla birlikte ilk günden itibaren çok çeşitli, modayı yansıtan, kaliteli bir ürün gamını bir araya getirmeyi başardık. Hızla değişen dinamiklere ve teknolojinin gerekliliklerine adapte olarak ilerliyoruz. Hedefimiz ve en büyük hayalim ise 5 kıtada, en zengin ve en beğenilen koleksiyonlara sahip, hızlı moda markası olmak. Bizimki gibi müşterinin sonsuz satın alma seçeneği olan sektörlerde, en moda ve güncel olanı müşteriye sunmak önemli. Bunu yaparken trendlere hakim olmak, iyi bir ekip kurmak ve müşterinin ihtiyacına çevik bir şekilde cevap vermek gerekiyor. Yurt içi ve yurt dışı mağazalarımız ve e-ticaret sitemiz ile 30 farklı ülkedeki müşterilerimizi en hızlı şekilde ulaşılabilir fiyatlı moda ürünlerle buluşturuyoruz.

İş hayatında fark yaratmak, yüksek tutku ve yüksek motivasyonla beraber geliyor. Eğer işinizi gerçekten seviyor ve tutkuyla yapıyorsanız, bu size her türlü zorlukla mücadele etme azmini veriyor.Her gün yaklaşık 80 yeni tasarımımızı müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Bu yüksek tempoya, keyif ve heyecanla ayak uydurabilmem de işime olan tutkumun bana sağladığı yüksek motivasyonla mümkün oluyor. 

Sevgilerimle;

Koton Yönetim Kurulu Eş Başkanı

PLATİN'İN MART SAYISINI ALMAK İÇİN TIKLAYIN 

 
EN ÇOK OKUNANLAR