USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

01 Mart 2019 21:33

Müjde Abdiş Güçlü: Yarına bir mesaj

İşim gereği her ne kadar gelecek ile ilgili araştırmaları ve tahminleri yaratan bir ekibin içinde yer alsam da, ben her an geleceği oluşturduğumuz bugünü tüm imkanlarıyla, değerleriyle ve sorumluluklarıyla yaşama taraftarıyım

Müjde Abdiş Güçlü: Yarına bir mesaj

Doğanın keyfini çıkarmayı, mümkün olduğunca hayatı telefondan ve sosyal medyadan değil, hayatı sokakta, dokunarak yaşamayı tercih ediyorum. Bu gün desteklediğimiz değerlerin, akımların, sokaktaki ‘ben’in yarını oluşturduğunu yıllardır işimde çok net gözlemledim.

Gelecekte roller değişecek, yaklaşımlar ve startejiler bambaşka olacak dolayısıyla kendi rölümüzü ve stratejimizi gözden geçirme vakti geldi.2020 hibrid zeka dönemi olacak. Yapay zeka ve insan zekasının bir arada kullanıldığı bir devir başlayacak. İnsanlara kolaylıklar sunularak şu ana kadar zekamızın farkında olmadığımız yönlerini ortaya çıkaracağız. Dolayısıyla artık teknolojiye güvenebilmek gerekiyor. CTR (corporate technology responsibility) kavramı artık her şirket için önem kazanması gereken bir konu. Şeffaflık ve etiklik kavramları teknoloji için de çok önemli. Teknolojiye güvenemezsek hibrid zekayı ileriye taşımamız mümkün olamaz.

Sevgilerimle;

WGSN Türkiye, Ortadoğu ve Yunanistan Bölge Direktörü Müjde Abdiş Güçlü

EN ÇOK OKUNANLAR