USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

01 Mart 2019 22:46

Zeynep Erkunt Armağan: Kitaplar en büyük ilham kaynağım

Dünyanın ilk (ve uzun sure tek) kadın traktör üreticisi, bir babanın küçük kızıyım. Sanıyorum bu farklı sıfatımla ilham verdiğim çok kadın oldu ama birine verdiğim ilham onu da bir traktör üreticisi yaptı. Benim için ne büyük mutluluk, değil mi?

Zeynep Erkunt Armağan: Kitaplar en büyük ilham kaynağım

Kitaplar en büyük ilham kaynağım. Çalışkanlığı, dürüstlüğü, insan ve hayvan sevgisi ile en büyük örneğim; babam. Ailem ise en değerli varlığım, en büyük desteğim. Mutlu olmanın yolu, yaşanılan anda mutluluğu bulmak ve etrafına mutluluk vermek… İş hayatında da, özel hayatta da… Mutlu insan, özel hayatına da iş hayatına da renk ve fark katabilen insandır.

Dünya hızla değişiyor, teknoloji hayatımıza bu hızla girdiğinden beri, bir yandan gelecekle ilgili hayaller kurulurken, bir yandan hıza yetişemem kaygısı çoğalıyor. Görünen o ki, çok yakın bir gelecekte 'bugün' tasarladığımız ürün, 'yarın' demode kalacak. Ama bırakmayacağız çağı yakalama koşturmacasını, yoksa çok gerisinde kalırız gelecekteki dünyanın. Erkunt Traktör için en büyük hayalim, dünyanın tarım yapılan her ülkesinde Türk bayrağını dalgalandırması. Bu benim gururum, çocuklarıma mirasım olur herhalde…

Sevgilerimle;

Erkunt Traktör San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan

EN ÇOK OKUNANLAR