USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sanat

05 Kasım 2018 16:07

Astrolog Vedat Delek'in yeni kitabı 'Şükret Olsun' çıktı

Astrolog Vedat Delek'in dördüncü kitabı olan "Şükret Olsun" adlı kitap 29 Ekim'de piyasaya çıktı. Yazar 2019 yılında dünyada olabilecek olayları kaleme aldığı kitabında ruhsal gelişim adına yazdığı kısa yazılar ile dikkat çekiyor

Astrolog Vedat Delek'in yeni kitabı 'Şükret Olsun' çıktı

Ünlü astrolog "Uluslararası İşitme Engelliler Federasyonu" Başkanı Pelin Aslan ile birlikte işitme engelliler için işaret dilini kullanarak yaptığı burç yorumları ile 2018 yılının en önemli sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirerek dikkatleri çekmişti.

"Ruhsal gelişim olmadan, kişisel gelişim olmaz." diyen Astrolog Vedat Delek: "Bizler yaşamda bir çok konuyu unuttuk. Bunlardan biri de şükretmek." diye devam ederek kısa kısa yazılar ile yaşamımızda olabilecek sorunları pozitif bakış açısıyla değerlendirerek şükretmenin gücüne dikkat çekiyor. Kitabın içinde bir çok bölüm yer alıyor. Astrolog Vedat delek'in astroloji öğrencisi Londra College of Naturapathic Medicine (CNM) üniversitesinde Alternatif Tıp, sağlıklı yaşam konusunda eğitim alan Meral Soker evde organik yapılabilecek çeşitli tarifler ile birlikte zayıflamak isteyenler içinde üç farklı rejim önerisi ile kitapta yer alıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR