USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektör

28 Ekim 2019 11:52

Makine üreticileri CNR Marble Tech’te güç gösterisi yaptı

Ürettikleri son teknoloji makinaları CNR Marble Tech İstanbul’da görücüye çıkaran makine üreticileri, yerli ve yabancı katılımcı ve ziyaretçilerden tam not alarak, sektörün gücünü tüm dünyaya kanıtladı. Türkiye’nin ilk ve tek mermer makinaları, teknolojileri ve ekipmanları fuarı, 4 gün boyunca binlerce sektör profesyonelini ağırladı.

Makine üreticileri CNR Marble Tech’te güç gösterisi yaptı

Mermer ve doğal taş üreticilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilen bir platform olan CNR Marble Tech İstanbul, 23 – 26 Ekim tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonelini ağırladı. CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık ve Doğaltaş Makina ve Teknolojileri Üreticileri Derneği (DOTEK) ile birlikte organize edilen, KOSGEB tarafından da desteklenen fuar, Türkiye'nin ilk ve tek mermer makinaları, teknolojileri ve ekipmanları fuarı olma niteliğini taşıyor.

Alım heyetleri global ticarete öncülük etti

Mermer üretim teknolojileri ve tasarımlarının birlikte değerlendirildiği fuarda son teknoloji ile üretilen mermer makinaları ve sektöre yönelik ürün grupları sergilendi. Hindistan, Çin, Afganistan, İtalya, İspanya, Brezilya, Tayvan, Güney Kore ve Yunanistan’dan profesyonel alım heyetlerinin katıldığı fuar, mermercilik sektörünün 2 milyar dolara ulaşan ihracatına da önemli katkı sağladı. Türkiye’nin dünya mermercilik sektöründeki saygınlığına artı değer katan fuar, B2B iş görüşmeleriyle yeni iş bağlantılarına da sahne oldu.

120’yi aşkın ülkeye makine ihraç ediliyor

Sektöre öncülük eden yerli ve yabancı 50’nin üzerinde seçkin firmanın son teknolojik ürünlerini tanıttığı CNR Marble Tech İstanbul, 120’yi aşkın ülkede 14 milyon dolarlık ihracat potansiyeli bulunan makine üreticilerinin global pazardaki gücünü bir kez daha sektöre kanıtladı. Fuar alım heyetlerinin yanı sıra makina üreticilerinin hedef pazarları arasında yer alan İran, Fas, Tunus, Cezayir, Mısır, Makedonya, Filistin, İsrail, Ürdün, Irak, Mısır, Libya, Suriye, Lübnan, Almanya, Bulgaristan, Rusya, İngiltere ve Fransa’dan binlerce yabancı profesyonel alıcıyı da ağırladı.

EN ÇOK OKUNANLAR