USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

23 Eylül 2020 13:03

Aydem Enerji’ye yeni kurumsal iletişim grup direktörü

Zeynep Arayıcı Korzay, Aydem Enerji Kurumsal İletişim Grup Direktörü olarak atandı. Korzay, Aydem Enerji’nin iletişim ve itibar yönetiminden sorumlu olacak.

Aydem Enerji’ye yeni kurumsal iletişim grup direktörü

Enerji sektöründe faaliyet gösteren Aydem Enerji’de üst düzey bir atama gerçekleşti. Buna göre, Aydem Enerji’nin yeni kurumsal iletişim grup direktörü Zeynep Arayıcı Korzay oldu. Yeni görevinde Aydem Enerji’nin iletişim ve itibar yönetiminin sorumluluğunu üstlenecek olan Arayıcı Korzay medya ilişkileri, kurumsal sosyal sorumluluk, sponsorluk, marka iletişimi, dijital iletişim, işveren markası/iç iletişim ve etkinlik çalışmalarına liderlik edecek.

Zeynep Arayıcı Korzay, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini ise Pantheon Sorbonne Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde iletişim dalında tamamladı. 2000 – 2001 yılları arasında Fransa’da Radio France ve Radio Soleil’de yapımcı ve sunucu olarak çalışan Arayıcı Korzay, 2001 – 2008 yılları arasında NTV’de muhabir ve editör olarak görev almasının ardından kariyerine Yıldız Holding bünyesinde devam etti. Arayıcı Korzay, 12 yıl görev aldığı holdingde kurumsal iletişim, sosyal sorumluluk projeleri, lider iletişimi, sosyal medya yönetimi ve grubun global iç iletişim çalışmalarına liderlik etti.

 

EN ÇOK OKUNANLAR