USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

14 Kasım 2020 15:31

Class, 1 yılda 1000 istihdam hedefine koşuyor

Naifoğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Class Petrol, yatırım ve istihdam yaratmaya ara vermeden devam ediyor. 2021 yılı sonuna kadar 50 yeni istasyon açarak toplamda 1.000'den fazla kişiyi istihdam etmeye hazırlanan Class Petrol, Tuzla'daki istasyonunun açılışını gerçekleştirdi.

Class, 1 yılda 1000 istihdam hedefine koşuyor

Açılışta kardeş ülke Azerbaycan ve Türkiye bayrakları dikkat çekti. 'Tek millet iki devlet' sloganıyla açılan Tuzla istasyonu, Class Petrol'un İstanbul E-5 üzerindeki 5'inci yatırım oldu. Şirket 2021 yılı sonuna kadar 50 yeni istasyon daha açacak. 

CUMHURBAŞKANI'NIN İSTİHDAM ÇAĞRISINA DESTEK 

Naifoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahsun Uslu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomi ile ilgili yaptığı açıklamalara vurgu yaptı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın istihdam ile ilgili yaptığı "İş dünyamız istihdam oluşturuyor, ancak yeterli görmüyorum" lafı üzerine "Biz Class markamız ile Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine destek oluyoruz. Her yeni istasyonumuzda onlarca kişiye istihdam sağlıyoruz. Bu rakamı her geçen gün artıracağız. Şu zorlu dönemde tüm iş dünyasının bu çağrıya destek vermesi gerekiyor" dedi. 

ÜLKEYE YATIRIM YAPAN KAZANACAK

Cumhurbaşkanı'nın ekonomide öngörülebilir bir yola girildiği sözüne de vurgu yapan Mahsun Uslu "Yatırım ortamının iyileştirilmesi, reformların devam edeceği vurgusu, enflasyonla mücadeleye ilişkin verdiği mesajlar, ekonomide beklenen atılımın köşe taşlarını oluşturacaktır. Türkiye yatırım yapıldığında yüksek kazanç sağlanacak ülkeler arasında olduğunu tüm dünyaya gösterecektir" açıklaması yaptı.

İLGİDEN MEMNUNUZ

Sektörde ayakta kalabilmek için ayrıcalıklı olmak gerektiğini savunan Mahsun Uslu “Yalnızca ‘indirimli satış’ yetmiyor. İstasyonlarınızın, akaryakıtınızın ve marketleriniz kalitesi bile önemli… Tuvalet temizliği bile, müşterilerinizin sizi tercih etmesi için bir sebep” dedi. Class Petrol olarak indirimli satış yaptıklarının da altını çizen Mahsun Uslu “Kar marjlarımızdan feragat ediyoruz. Müşterilerimiz bizden her anlamda kaliteli hizmet alıyor” açıklaması yaptı.

EN ÇOK OKUNANLAR