USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

09 Aralık 2019 18:38

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler üst yönetiminde 3 önemli atama

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in yeni Genel Müdürü Stefan Karrenbauer olurken, CFO görevine Gökmen Onbulak, Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine ise Uğur Erdinç getirildi.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler üst yönetiminde 3 önemli atama

Türkiye’nin önde gelen kurumlarından Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’de üç önemli atama gerçekleştirildi. Daimler Truck Financial Kanada’da Genel Müdür olarak görev alan Stefan Karrenbauer, şirketin yeni Genel Müdürü oldu. Gökmen Onbulak CFO olarak atandı. Uğur Erdinç ise Satış & Pazarlama Direktörlüğü görevine getirildi.

Köln Üniversitesi’nde lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamlayan Stefan Karrenbauer, ABD’de Northwood Üniversitesi’nde MBA yaptı. 1996 yılından bu yana Daimler AG bünyesinde çeşitli görevler üstlenen Karrenbauer, son olarak Daimler Truck Financial Kanada’da Genel Müdür olarak görev aldı.

Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu Gökmen Onbulak, ABD’de Illinois Institute of Technology Stuart School of Business’ta finans alanında ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Uluslararası Finans alanında master yaptı. Farklı sektörlerde çeşitli görevler üstlenen Onbulak, 2009 yılından bu yana tüketici finansmanı alanında görev aldı.

İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünü bitiren ve yine aynı okulda MBA yapan Uğur Erdinç, kariyerine 1995 yılında Mercedes-Benz Türk A.Ş.’de başladı. Bugüne kadar Daimler AG bünyesinde farklı görevler üstlenen Erdinç, 2016-2019 yılları arasında Daimler Financial Services AG Hindistan’da Ticari Araçlar Satış ve Pazarlama Direktörü görevini yürüttü.

EN ÇOK OKUNANLAR