USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

21 Ağustos 2019 15:22

Mercer Türkiye’de yeni atama

Mercer’ın 2001 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren ofisinde yeni bir atama gerçekleşti.

Mercer Türkiye’de yeni atama

Daha önce çeşitli kurumlara İK fonksiyonlarının yeniden yapılanması konusunda danışmanlık hizmeti verdiği kendi şirketine sahip olan F. Okan Sezer, Mercer Türkiye Kariyer (Yetenek Yönetimi, Ödüllendirme ve Bilgi Çözümleri Danışmanlığı) Bölümü Lideri görevine getirildi. Sezer, bu görevinde Mercer’ın yetenek yönetimi, ödüllendirme ve stratejik insan kaynakları danışmanlığı alanlarındaki hizmetlerini yönetecek.

Danışmanlık kariyerinden önce uluslararası şirketlerde İK alanında bölgesel ve küresel ölçekte üst düzey yöneticilik rolleri üstlenmiş olan Sezer, özellikle enerji, otomasyon, tüketici elektroniği, otomotiv ve eğitim sektörlerinde deneyimlidir.

Boğaziçi Üniversitesi Fizik bölümü mezunu olan Sezer, sırasıyla Schneider Electric Türkiye Fabrika İK ve Kalite Müdürü, Işıkkent Eğitim Kampüsü Genel Müdürü, ELDOR Corporation CHRO (İtalya, Türkiye, Çin, Brezilya, ABD) görevlerini yürüttü. Sezer, PERYÖN Ege Yönetim Kurulu Başkanı, KALDER İzmir Yönetim Kurulu Üyesi, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı olarak sivil topluma önemli katkılarda bulundu.

EN ÇOK OKUNANLAR