USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

28 Ocak 2020 17:58

Messe Stuttgart’a Türk genel müdür

1940’dan beri faaliyetlerini sürdüren Messe Stuttgart Fuarcılık, yatırımlarına devam ederken şirketin yönetim performansını güçlendirmek için üst düzey bir atama gerçekleştirdi. Messe Stuttgart bünyesinde Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapan Ufuk Altıntop, bu görevinin yanı sıra Bulgaristan-Romanya, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika müdürlükleri görevine getirildi. Altıntop, bu bölgelerin katılımcı ve ziyaretçi entegrasyonunu da kapsayan tüm operasyonlarına liderlik yapacak.

Messe Stuttgart’a Türk genel müdür

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık, aynı zamanda Türkiye’de yeni ortaklıklar için görüşmeler gerçekleştirerek portföyüne yeni fuarlar da eklemeye devam ediyor. Şirket, bu sayede dünyanın farklı bölgelerinde düzenlenen fuarlara belirtilen ülke ve bölgelerden daha fazla katılımcı ve ziyaretçi entegrasyonu sağlamayı amaçlıyor.

Messe Stuttgart Hakkında: Messe Stuttgart’ın dünyadaki üç iştirakından biri olan Messe Stuttgart Ares Fuarcılık, Türkiye’de her biri sektörünün lider fuarı olan IBAKTECH, R+T TURKEY ve PHOTO&DIGITAL fuarlarını düzenlemektedir. Ayrıca, Messe Stuttgart, Almanya ve diğer ülkelerde düzenlediği fuarlara katılımcı ve ziyaretçi organizasyonu gerçekleştirmektedir. 

1965’ten beri düzenlenen Avrupa (R+T), Asya (R+T Asia), Amerika (R+T South America) yanı sıra iki yılda bir İstanbul’da düzenlenen R+T TURKEY fuarı Ortadoğu, Afrika pazarları başta olmak üzere 80’in üzerinde ülkeden ziyaretçi ağırlamaktadır.

Ufuk Altıntop kimdir?

Ortadoğu Lisesi Almanca bölümü mezunu olan Ufuk Altıntop, Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü birincilikle bitirdi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İşletme Yüksek Lisans programını tamamladı. Değişik sektörlerde çalıştıktan sonra 15 sene, Hannover Fuarcılıkta Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdü. 2015 senesinde Messe Stuttgart Ares Fuarcılık’ta Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladıktan sonra 2017 senesi itibariyle Genel Müdür olarak atandı. 2020 Ocak ayı itibariyle Bulgaristan, Romanya, Türki Cumhuriyetler, Kuzey Afrika ve Ortadoğu Bölge Müdürü oldu.

EN ÇOK OKUNANLAR