USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

09 Ocak 2020 11:36

Millenicom, hizmet ihracatı alanında en iyi üç şirketten biri oldu

Millenicom, Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından hizmet ihracatı rakamları ve Türkiye ekonomisinin sürdürülebilir gelişimine sunduğu katkı nedeniyle ödüle layık görüldü. Millenicom, "Hizmet İhracatçıları Birliği Buluşması ve 2018 Yılı Hizmet İhracatçıları Birliği Ödül Töreni"nde "Hizmet İhracatı" alanında telekom sektöründe üçüncü oldu.

Millenicom, hizmet ihracatı alanında en iyi üç şirketten biri oldu

SOCAR Türkiye’nin iştiraki Millenicom, Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) tarafından “Hizmet İhracatı” alanında, telekomünikasyon sektöründeki en iyi ilk üç şirket arasında gösterildi. Hizmet ihracatı rakamları ile Türkiye ekonomisinin sürdürülebilir gelişimine katkı sunan şirketlerin ödüllendirildiği “Hizmet İhracatçıları Buluşması ve 2018 Yılı Hizmet İhracatçıları Birliği Ödül Töreni” 21 Aralık’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile çok sayıda bürokrat ve iş insanı katıldı. Ödülü, Millenicom adına Mali İşler Direktörü Sefer Özel aldı.

17 kategoride toplam 52 kuruluşun ödül aldığı törende Millenicom, 2018 yılı ihracat performansı ile “Hizmet İhracatı” alanında telekom sektöründe üçüncü sırada yer aldı. Millenicom Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, yeni yıla girerken aldıkları bu ödülün kendilerini motive ettiğini belirterek “Millenicom Türkiye telekomünikasyon pazarında lider alternatif operatör olma hedefi ile 2004 yılında faaliyetlerine başladı. Şirketimiz Haziran 2019’dan itibaren Türkiye’nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı SOCAR Türkiye çatısı altında yeni bir döneme adım attı. Önümüzdeki dönemde SOCAR’dan aldığımız güçle şebekelerimizi yeni yatırımlarla büyüterek, iş ortaklarına daha rekabetçi fiyatlar sunacağız. Sektörümüze ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

EN İYİ ALTERNATİF ŞİRKET OLMA HEDEFİ

240 bini aşkın müşterisine çeşitli telekom ve iletişim hizmetleri sunan Millenicom; uygun fiyatlı, avantajlı, sorunsuz ve kaliteli internet hizmeti ile sektörde öne çıkıyor. 2017 yılında Bilişim 500 araştırmasında “Yılın Alternatif Operatör Hizmeti” kategori birincisi ve Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı araştırmasında “İletişim Hizmetleri” sektör üçüncüsü seçilen Millenicom, dijital çağa ayak uyduran, müşteri memnuniyetini ön planda tutan en iyi alternatif telekom şirketi hedefi ile faaliyetlerini sürdürüyor.

EN ÇOK OKUNANLAR