USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

25 Haziran 2019 17:45

Oğuz Gıda ilk 500'ü hedefliyor

Türkiye’de içecek sektörünün devleri arasında yer alan Oğuz Gıda, ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer almayı hedefliyor.

Oğuz Gıda ilk 500'ü hedefliyor

Sektördeki büyümesini her geçen gün sürdüren ve ürünleri ile 90 ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunan Oğuz Gıda, güçlü markaları Juss Meyve Suyu, Black Bruin enerji içeceği ve Sarıyer Gazoz ile iç ve dış pazarda dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Kendi markalarının yanı sıra Türkiye’nin bütün ulusal market zincirlerine meyve suyu, yüzde 100 meyve suyu, meyveli içecek, soda, gazlı içecek ve enerji içeceği üretimi yapan Oğuz Gıda, Türkiye’nin en büyük fasoncusu olarak da biliniyor.

ARTAN İHRACAT GRAFİĞİ

2018 yılında açıklanan İSO 2. 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında 309.4 milyon liralık üretimden satış payı ile lider konumda bulunan Oğuz Gıda, her yıl 3 kat büyüyen ihracat grafiği ile gücüne güç katmaya devam ediyor.

HEDEF İLK 500

Yurt dışında katıldıkları fuar ve organizasyonlarda kurulan önemli ilişkiler ile Türkiye’nin ihracat payına da katkıda bulunan Oğuz Gıda, Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer almayı hedefliyor.

EN ÇOK OKUNANLAR