USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

18 Şubat 2020 16:05

Perfetti Van Melle Türkiye Avrupa’nın en iyi işverenleri sertifikasını aldı

Vivident, Mentos, Chupa Chups, Big Babol gibi markaların üreticisi Perfetti Van Melle Türkiye, dünyanın en çok çalışılmak istenen lider şirketlerine verilen Top Employers’ sertifikasını aldı.

Perfetti Van Melle Türkiye Avrupa’nın en iyi işverenleri sertifikasını aldı

Grup şirketleri bazında, global ya da lokal olarak aday olunabilen bu ödülü, 2018 yılı itibari ile Türkiye’den yerel bazda tek gıda şirketi olarak almaya hak kazanan ve 2019’da da bu ödülü alarak ilerleyen Perfetti Van Melle Türkiye; öncü olduğu alanda bağlı bulunduğu iş ünitesinden öncelikle Hollanda’nın 2019 yılı itibariyle sürece katılmasının ardından Almanya, İngiltere, Polonya, İspanya, Yunanistan, Rusya ülkelerinin de sürece dahil olması ile beraber 2020 yılı itibariyle Avrupa’nın ve Türkiye’nin en çok çalışılmak istenen lider şirketlerine verilen “Top Employers” ödülünü almaya hak kazandı.

Perfetti Van Melle Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Deniz Kafkas konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Grup içerisinde ve aynı zamanda ülke içerisinde her zaman en iyi uygulamalara odaklanarak pek çok başarıya imza atan PVM Türkiye olarak, en büyük önceliğimiz, çalışanlarımızın alanlarında yarattığı başarılı iş sonuçlarına, yine onlar için en iyi uygulamaları kendi kurum kültürümüz ve değerlerimize uygun şekilde yaratmaktır. İnsan odaklı yaklaşımı her daim tüm uygulamalarımızın temelinde konumlandırarak, kazandığımız bu ödül ile ülkemizin en iyi işverenlerinden olduğumuzu birkez daha kanıtlamanın sevincini yaşıyoruz. Bununla beraber, grup içerisinde bağlı bulunduğumuz iş ünitesine lokal İK uygulamaları alanında sunduğumuz örnek çalışmalarımız ile, onların da bu deneyime katılımlarını sağlamış olduk. PVM Türkiye olarak 2018 yılında ülke bazında aldığımız bu ödülün sınırlarını aşıp Avrupa ödülüne taşınmasından büyük onur duyuyoruz.

EN ÇOK OKUNANLAR