USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Spor

22 Ekim 2018 12:16

Turkcell Platinum Golf Challenge golf tutkunlarını buluşturdu

Turkcell Platinum Golf Challenge Kemer Country, 300’e yakın sporcunun katılımıyla 19-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi ve turnuvanın son gününde 8 ana kategorinin şampiyonları belli oldu.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da yer aldığı turnuvaya iş dünyasından Nihat Özdemir, Kıvanç Oktay, Cemal Kalyoncu, Cavit Yıldız, Hakan Çarmıklı, Erdem Kıramer ve Ali Nuri Türker’in yanı sıra Cansen Başaran Symes, Beyhan Benardete, Serra Tokar, Hamit Altıntop gibi cemiyet ve spor dünyasından ünl

Turkcell Platinum Golf Challenge  golf tutkunlarını buluşturdu

Turkcell, Türkiye’de golfün gelişmesi için öncülük etmeyi sürdürüyor. Dördüncü kez Kemer Country Golf Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen Turkcell Platinum Golf Challenge’ta şampiyonlar belli oldu. 19-21 Ekim tarihleri arasında düzenlenen turnuva, başta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören olmak üzere iş dünyasından Nihat Özdemir, Kıvanç Oktay, Cemal Kalyoncu, Hakan Özyazıcı, Cavit Yıldız, Hakan Çarmıklı, Erdem Kıramer, Ali Nuri Türker, Sabri Yiğit, Korhan Kurdoğlu ve Mehmet Ziylan gibi ünlü isimleri ağırladı. Toplamda üç gün süren turnuvada Cansen Başaran Symes, Beyhan Benardete, Serra Tokar, Binnur Egeli, Didem Aras ve Hamit Altıntop gibi cemiyetle spor dünyasından ünlü isimler de mücadele etti.

İş, sanat ve cemiyet dünyasından golfseverleri bir araya getiren turnuvada Erkekler A kategorisinin şampiyonluk kupasını Hasan Akçakayalıoğlu kaldırırken, kadınlar A kategorisinde mutlu sona ulaşan isim ise Nonita Chand oldu. Yerli ve yabancı 300’e yakın sporcunun katıldığı Turkcell Platinum Golf Challenge, 21 Ekim Pazar günü saat 17.00’de düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Turkcell Platinum Golf Challenge Kemer Country Kazananları:

Erkekler A: Hasan Akçakayalıoğlu
Erkekler B: Mehmet Saraçoğlu
Erkekler C: Huh Young
Erkekler D Erdinç Ünlüer
Kadınlar A: Nonita Chand
Kadınlar B: Gum Ran Nam
Kadınlar C: Hey Sook Moon
Junior 18 Holes: Ece Vural
Erkekler Gross: Hasan Akçakayalıoğlu
Kadınlar Gross: Beyhan Benardete

EN ÇOK OKUNANLAR