USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji

30 Ekim 2019 16:07

Evidea, e-ticaretten perakendeye adım attı

Evidea, yeni konseptiyle fiziki perakendeciliğe başladı. 6 yıl içinde 110 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirten Evidea Pazarlama Müdürü Ayşe Demirtepe, ilk 15 mağazanın İstanbul ve çevresinde olacağını, ardından başta büyük şehirler olmak üzere Anadolu’ya yayılacaklarını iletti.

Evidea, e-ticaretten perakendeye adım attı

Evidea, yeni konseptli ilk mağazasını bu hafta Ataşehir Metropol AVM’de açtı. 6 yıl içinde 110 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Evidea’nın Pazarlama Müdürü Ayşe Demirtepe, ortalama büyüklüğü 1.750 metrekare olacak keyifli ve ferah mağazalarının çoğunlukla Avm’lerde yer alacağını belirtti.  2019 yılı sonuna kadar yeni konseptleriyle toplam 5 mağaza açacaklarını belirten Demirtepe, ilk 15 mağazanın İstanbul ve çevre illerde olacağını, ardından başta büyük şehirler olmak üzere Anadolu’ya yayılacaklarını iletti.

Yeni konseptin hazırlanması öncesinde önemli pazar araştırmaları yaptıklarını belirten Ayşe Demirtepe “Yaptığımız araştırmalar kadın tüketicilerin ev ürünlerini görmek ve bu ürünlere dokunmak istediklerini gösterdi. Yeni konsept mağazalarımızda mutfak, ev tekstili, dekorasyon,tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev yaşam kategorilerinden oluşan geniş bir ürün yelpazesi ile müşterilerimize birçok ürünü rahatlıkla bulabilme ve onlara dokunma imkanı sunacağız” dedi.

Tüketicilere kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlar ile sunacaklarını belirten Ayşe Demirtepe “2020 yılında birçok önde gelen alışveriş merkezinde müşterilerimizle buluşmaya devam edeceğiz. Amacımız tüketicilerin keyifli ve ferah mağazalarımızda dekoratif fikirler edinmeleri, ilgili ve bilgili personellerimizden hizmet alarak kaliteli bir alışveriş deneyimi yaşamaları ve Evidea’yı tercih etmekten memnun kalmalarıdır. Hızlı ve doğru teslimat, kolay iade ve satış sonrası destek  Evidea’nın kaliteli hizmet anlayışının vazgeçilmez unsurları olacak” dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR