USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji

19 Eylül 2019 16:21

iRobot, Türkiye pazarına girdi

iRobot, Türkiye'ye gelişinin ardından ilk lansmanını gerçekleştirdi. Etkinlikte iRobot dünyadaki faaliyetlerini, yeni ürünlerini ve Türkiye pazarındaki hedeflerini katılımcılarla paylaştı.

iRobot, Türkiye pazarına girdi

iRobot EMEA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Jean-Jacques Blanc, iRobot’un EMEA Ürün Müdürü Antoine Garcia ve iRobot Türkiye Ülke Müdürü Murat Köse’nin katıldığı toplantıda iRobot’un dünyadaki faaliyetleri, Türkiye pazarındaki hedefleri ve yeni ürünleri tanıtıldı.

Blanc: “Türkiye’nin temizlik alışkanlıklarını değiştirmeye adayız”

Lansman toplantısında ilk olarak sahne alan iRobot EMEA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Jean-Jacques Blanc, iRobot’un kuruluş hikayesini, dünyada geldikleri noktayı, başarılarını ve Türkiye pazarına sunduğu yeni ürünleri anlattı. Türkiye pazarının önemine değinen Blanc, robot süpürge kategorisinde çığır atan ürünleri Türk tüketicisinin beğenisine sunduklarını açıkladı. Geçtiğimiz yıl online pazarda robot süpürge aramalarının dört kat arttığı bilgisini veren Jean-Jacques Blanc, Türkiye’de robot süpürge pazarında liderliğe yükselmeyi ve markanın globaldeki öncü vizyonunu Türkiye’de başarılı bir şekilde yürütmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Blanc, “Günümüzde tüketicilerin şehir hayatının hızlı temposunda ev temizliğine vakit ayıramadıklarını görüyoruz. Bu nedenle yaşamı kolaylaştıran robot süpürgelere ilgi giderek artıyor. Robot süpürgeler bütün evi kendi kendine süpürerek ev temizliğini kolaylaştırıyor. 2018’deki büyümemizi 2019’da da sürdürüyoruz. 2018’de 1.09 milyar dolar ciroya ulaşarak bugüne kadar 25 milyon robot süpürge sattık” dedi. Türkiye pazarındaki iRobot Roomba robot süpürge ve robot paspas modellerini, Hepsiburada, Teknosa, MediaMarkt, Amazon Türkiye, Boyner, Süpürge Sepeti ve GelecekEvimde internet siteleri üzerinden Türk tüketicisi ile buluşturduklarını vurgulayan Blanc, “Bugün sizlerle buluşturduğumuz yeni ürünlerimiz ile tüketicilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu

EN ÇOK OKUNANLAR