USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji

30 Mart 2020 18:13

Sahibinden.com'dan hastanelere 2 milyon TL

sahibinden.com, Türkiye’yi de etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı yürütülen mücadelede, sağlık çalışanlarının ihtiyaçlarının karşılanmasına destek olmak için Sağlık Bakanlığı ile acil teçhizat ve tıbbi malzeme tedarikini karşılamak üzere Devlet Üniversitesi Hastanelerine toplam 2 Milyon TL bağış yaptı.

Sahibinden.com'dan hastanelere 2 milyon TL

sahibinden.com tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı topyekûn yürütülen mücadeleye katkı sağlamak amacıyla 2 milyon TLtutarında destek sağladı. sahibinden.com, salgına karşı canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarının ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Sağlık Bakanlığına 1 milyon TLbağışta bulunurken, ek olarak Devlet Üniversitesi Hastanelerinin acil ihtiyaç duyduğu teçhizat ve tıbbi malzemelerinin tedariki için de 1 Milyon TL’lik fon ayırdı.

Yapılan destekle ilgili görüş bildiren sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş, “Sağlık ve ekonomi alanlarında etkilerini yaşadığımız Koronavirüs salgınına karşı tam bir seferberlik içindeyiz. Bu süreçte gerek bireyler gerekse kurumlar olarak hepimiz, Devletimizin öncülüğünde tam bir dayanışma içinde, alınan önlemlere uyarak bunun da üstesinden hep beraber geleceğiz. Yurdumuzun her köşesinde büyük bir özveri ile hizmet veren doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Biz de bu zor süreçte, acil ihtiyaçların karşılanması amacıyla Sağlık Bakanlığımıza desteğimizi sunmak istedik. Dileğimiz, en kısa sürede sağlıklı günlere kavuşmak” dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR