USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji

10 Mayıs 2019 15:57

Türk yazılım firması Dijital İkiz AR-GE projesine davet edildi

Türkiye’nin yerli global firması Etiya, Nice’te düzenlenecek Digital Transformation World etkinliğinde gerçekleşecek olan Dijital İkiz AR-GE projesine davet edildi. Etiya, Dijital İkiz katalizör projesinde yapay zeka ile müşteri dijital ikizinin oluşturulmasını ve ortaya çıkan müşteri DNA’larının, karar mekanizmalarının verimliliğini nasıl artırdığını detaylı olarak anlatacak.

Türk yazılım firması Dijital İkiz AR-GE projesine davet edildi

14-16 Mayıs tarihlerinde Nice’te gerçekleştirilecek, teknoloji alanında dünyanın en önemli organizasyonlarından birisi olan Digital Transformation World etkinliğine, Türkiye’nin yerli global firması Etiya ‘Dijital İkiz’ AR-GE projesine davet edildi. Proje ile CRM sistemleri, müşterinin dijital ikizini yaratarak müşteri deneyimini yapay zeka ile bir üst seviyeye taşıyacak.

Ayrıca etkinlik süresince Etiya’nın Yapay Zeka Destekli Dijital Servis Platformları ve Yapay Zeka Destekli Çözümleri ile dijital müşteri deneyiminin nasıl şekillendirildiği ve uygulamaların kurumlara sağladığı faydalar katılımcılarla paylaşılacak.

Dünya çapında katılımın gerçekleştiği etkinliğe ağırlıklı olarak telekom sektörü liderleri ve karar vericileri katılım gösteriyor. Etkinlik kapsamında gerçekleşecek olan B2B görüşmelerde 5G teknolojileri ve yeni ekosistemlerin olası ihtiyaçları masaya yatırılarak, gelecek senaryoları konuşulacak ve binlerce örnek uygulama sergilenecek.

 “Dijital İkiz” projesiyle müşteri deneyimi bir üst seviyeye çıkacak

Her yıl katılım sağladıkları etkinlik ile ilgili bir açıklama yapan Etiya Kurucu Ortağı ve Ceo’su Aslan Doğan: “Dijitalleşmede “Connected Customer First” yaklaşımı ile geliştirdiğimiz dijital servis platformlarımızın sunduğu fayda ve yeni iş modellerini katılımcılar ile paylaşacağız. Etkinlikte yer alan, servis sağlayıcıların en çok zorlandığı konulara çözüm sağlayan katalizör projelerden bizi davet ettikleri  “Dijital İkiz” projesinde yapay zeka ile müşteri dijital ikizinin oluşturulması ve ortaya çıkan müşteri DNA’larının karar mekanizmalarının verimliliği nasıl artırdığı detaylı olarak anlatacağız. Proje ile CRM sistemleri, müşterinin dijital ikizini yaratarak müşteri deneyimini yapay zeka ile bir üst seviyeye taşıyacak. Türk yazılım sektörünü, bu tür yeniliklerimizle temsil edeceğimiz için büyük gurur içindeyiz.” dedi.

“'Yapay zeka ile etkin deneyim”

Etkinliğin son gününde ise Etiya Ticari Fonksiyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Apostolos Kallis, “Yapay Zeka ile Etkin bir Deneyim Yaratmak: Daha İyi, Daha Uygun Maliyetli, Daha Hızlı” başlıklı panelde müşteri sorunlarının daha hızlı çözüme ulaşmasının ve yeni tekliflerin pazara çıkış sürelerinin kısaltılmasının Yapay Zeka ile nasıl mümkün olduğu ile ilgili Etiya’nın yenilikçi stratejileri ve çözümlerinden bahsediyor olacak.

EN ÇOK OKUNANLAR