USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

10 Temmuz 2020 15:40

Blue Dreams Resort, Bodrum'da misafirlerini bekliyor

Bodrum’un en güzel koylarından Torba’da bulunan mavi bayrak sertifikalı KAIRABA Blue Dreams Resort & Spa, denize sıfır konumu, özgün mimarisi, doğa harikası manzarası, yemyeşil bahçeleri, eşsiz aktiviteleri ve koşulsuz misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile misafirlerine unutulmaz bir tatil keyfi sunuyor.

Blue Dreams Resort, Bodrum'da misafirlerini bekliyor

Bodrum’un en güzel koylarından Torba’da bulunan mavi bayrak sertifikalı KAIRABA Blue Dreams Resort & Spa, denize sıfır konumu, özgün mimarisi, doğa harikası manzarası, yemyeşil bahçeleri, eşsiz aktiviteleri ve koşulsuz misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile misafirlerine unutulmaz bir tatil keyfi sunuyor.

Covid19 sonrası gerekli tüm hijyen tedbirlerinin maksimum seviyede uygulandığı otelde misafirler güvenle tatil yapıyor. Zeytinli Kahve'de denize sıfır, 60.000 metrekare yeşil alan üzerinde doğaya ve çevreye saygıyı koruyarak tasarlanmış ve 700 metre uzunluğunda özel sahil şeridine sahip, 5 yıldızlı bir tatil kompleksi olan otel, sakin ve huzurlu bir tatil arayışında olanların tercihi. 187 standart oda, 36 aile odası, 2 balayı suiti, 63 deluxe oda ve 3 deluxe suit ile muhteşem manzaralı odalarda misafirlerini ağırlıyor. Ayrıca otelde konaklamaları boyunca biraz daha dinginlik yaşamayı tercih eden misafirlerin de düşünüldüğü gevşeme ve gençleştirme misyonu ile öne çıkan La Brise Spa'yla zengin bir masaj menüsü de mevcut.

5 açık ve 1 kapalı yüzme havuzu, çocuklar için aqua park, infinity pool, spor aktiviteleri havuzu ve dinlenme havuzları gibi farklı havuz seçenekleri ile KAIRABA Blue Dreams Resort & Spa, misafirlerine çeşitli alternatifleri sunuyor. Tenis oynamak isteyen misafirler, tenis kortunda keyifli vakit geçirirken, minik misafirler ise oyun alanlarının tadını çıkarabiliyor.

DÜNYA MUTFAĞINDAN LEZZETLERİ MİSAFİRLERİYLE BULUŞTURUYOR

İçerisinde yer alan 6 farklı restoran ve 9 farklı bar seçeneği ile KAIRABA Blue Dreams Resort & Spa; Türk, Uzakdoğu ve İtalyan mutfaklarından lezzetler sunuyor. KAIRABA Blue Dreams Resort & Spa, merkezi konumuyla Bodrum şehir merkezine sadece 10 km, Bodrum-Milas havaalanına ise 23 km. uzaklıktaki konumuyla büyük bir özveriyle benzersiz bir tatil deneyimi sunmak için çalışıyor. 

EN ÇOK OKUNANLAR