USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

11 Temmuz 2020 15:32

Lüks ve doğanın buluştuğu yer: Maxx Royal Kemer Resort

Maxx Royal Kemer Resort; ödüllü mimari tasarımı ile "Maxx Inclusive" konseptini buluşturuyor. Ultra Her Şey Dahil konseptine bambaşka bir soluk getiren tesis, tasarım harikası restoranlarında kişiye özel hizmetler sunuyor.

Lüks ve doğanın buluştuğu yer: Maxx Royal Kemer Resort

Su, toprak, hava ve ateşten ilham alınarak tasarlanan mimarisi ile ödüller kazanan tesiste, dünya mutfaklarının seçkin tatlarını buluşturan Restoranlar Sokağı sayesinde tatilinize lezzet katacaksınız. Birbirinden özel şovlara, dünyaca ünlü isimlerin konserlerine ve rengarenk sürprizlere ev sahipliği yapan Azure Court, müziğin ve eğlencenin ritmini doruklarda yaşamak isteyenlere keyifli dakikalar vadediyor.

Çam ağaçlarının çevrelediği koy ve 400 metre uzunluğundaki özel kumsalın tam ortasında konumlanan Maxx Royal Kemer Resort, güneşin ve denizin tadını çıkarmak isteyenlere benzersiz bir tatil vadediyor. Orta koyda yer alan Middle Bay Beach hem çocukların yüzebileceği alanı hem de sınırsız hizmetleri sayesinde ailelerin en konforlu adresi oluyor. Masmavi denizinin kontrastıyla göz kamaştıran Tangerine Beach’in su sporları aktiviteleri yaz aylarında zengin alternatiflere sahip. Misafirler huzur dolu anlar yaşarken plaj eğlencesinin de tadını çıkarabiliyor.

Azure 24’ün zengin a la carte menüsü ve kusursuz sunumlarıyla günün her saatinde buluşabilirsiniz. Farklı damak zevklerine uygun tatların sunulduğu Azure Court Restoranlar Sokağı’nda gurme lezzetlerin tadına varabilirsiniz. Mozzarella ve fesleğenin mükemmel uyumu ile Akdeniz mutfağının nefis lezzetleri Azure Italia’da misafirlerini bekliyor. Balığın başrolde olduğu şık sofralar için Azure Fish, geleneksel Anadolu ve Türk mutfağı yemekleri için ise Azure Türk tüm şıklığı ile tatilinize lezzet katmaya hazır. Özel reçetelerle hazırlanan etlerin sunulduğu Bronze Steak House veya Uzak Doğu’nun tatlarını çok özel bir hizmetle buluşturan Azure Japon, lezzet dolu bir deneyim için misafirlerini bekliyor.

Bu sene Maxx Royal Kemer misafirleri, Emerald Gastro’da yepyeni bir lezzet yolculuğuna çıkıyor. Michelin yıldızlı şef Alfredo Russo önderliğinde hazırlanan kusursuz tatlar, şık sunumlarla servis ediliyor. Alfredo Russo’nun özel menüsü ile modern dokunuşlarla sofraya taşınan lezzetler eşliğinde Emerald Gastro’da.

Minik misafirlerin renkli dünyasını yansıtan Maxxiland, trend olan teknolojik oyunlar ile donatılarak baştan sona yenileniyor. Yenilenen mini kulüp ile hem daha fazla çocuk ağırlanacak hem de teknolojik donanım ile çocuklara eğlenceli bir atmosfer sunulacak

Kayalıklar üzerine kurulu gece kulübü Black Diamond, Maxx Royal Kemer’in yenilenen alanları arasında bulunuyor. Gece boyunca eğlenceli bir atmosfer sunan Black Diamond’da misafirler müziğin ritmine ortak oluyor.

 

EN ÇOK OKUNANLAR