USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

05 Haziran 2020 19:18

Mandarin Bodrun Oriental, cezbeden yenilikleriyle sezonu açtı

Cennet Koyu’ndaki konumu ve büyüleyici manzarasının yanı sıra geniş ve ferah yaşam alanlarına sahip Mandarın Oriental, Bodrum; ilgi çekici yenilikleriyle sezona merhaba’ diyor

Mandarin Bodrun Oriental, cezbeden yenilikleriyle sezonu açtı

Dalida Özatay Erus / [email protected]

Kişisel asistan hizmeti, havuzlu, bahçeli ve geniş terasa sahip odaları, tam donanımlı mutfağa sahip rezidans daireleri, barbekü köşeleri ve sonsuzluk havuzuna sahip asırlık zeytin ve çam ağaçlarının arasında yer alan süit ve villalarıyla Ege kıyılarının vazgeçilmez tatil durağı Mandarin Oriental, Bodrum, 2020 yazını unutulmaz anılara dönüştürmek üzere misafirlerini bekliyor. Kişiye özel hizmetlerinin yanı sıra ‘wellbeing retreat’ hizmeti ile misafirlerine huzurlu ve sağlıklı bir tatil vaat ediyor. Bu paket; günlük olarak hazırlanmış sağlık ve bakım programları, yoga dersleri, vücut analizi ve 5 Element Danışmanlığı ile benzersiz bir tecrübe yaşatmak üzere tasarlandı. The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’un ‘Time Rituals’ (Zaman Ritüelleri) bakımı, misafirlerini bedensel, zihinsel ve ruhsal canlanmaya davet ediyor. Otel, sezon açılışına özel olarak ‘One More Night’ teklifi ile 20 Mayıs-30 Haziran arasında, birbirini takip eden en az iki gece konaklama rezervasyonu yaptıran misafirlere üçüncü geceyi hediye ediyor. 

TADINA DOYULMAZ BİR LEZZET RESİTALİ

Mandarin Oriental, Bodrum’un geniş restoran yelpazesi; taze, mevsimlik malzemelerle hazırlanan yaratıcı sunumları ile sofistike İtalyan restoranı Assaggio’yu, tatlarıyla iz bırakan balık ve deniz ürünleri restoranı Bodrum Balıkçısı’nı ve sezon boyunca yeni teppanyaki menüsünü servis edecek dünyaca ünlü modern Japon restoranı Kurochan by Ioki’yi içinde barındırıyor. The Mandarin Cake Shop, tatlı ve pastalarıyla hem göz hem de damak zevkine hitap ediyor. Resort’un özel plajı Blue Beach’te yer alan Blue Beach Club&Bar’da, misafirler tüm gün Mandarin Oriental, Bodrum’un Türk mutfağında uzman hünerli şeflerinin hazırladığı leziz atıştırmalıkların tadına varabiliyor. Pool Bar&Restaurant, gün boyu sunduğu yiyecek-içecek servisiyle havuz kenarı keyfinden vazgeçmek istemeyenler için birebir. Sofra Restaurant’ın sağlıklı, glütensiz ve doğal seçeneklere de yer verdiği dünya mutfağından titizlikle seçilmiş tatları bir araya getiren à la carte menüsü ise her türlü beklentiyi karşılıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR