USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

08 Kasım 2019 20:30

Mandarin'e uluslararası alanda 50'den fazla ödül

Finlandiya’da gerçekleşen ve dünyanın en prestijli otelcilik ödülleri arasında gösterilen 2019 World Luxury Hotel Awards ödül töreninde, Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Harun Dursun, Türkiye’nin En İyi Genel Müdürü’ ödülünün sahibi olurken; Mandarin Oriental, Bodrum Dünya Çapında Lüks Özel Plaj Resort’u kategorisinde ödüle layık görüldü.

Mandarin'e uluslararası alanda 50'den fazla ödül

Ödüller elbette bununla sınırlı kalmadı ve 2019 World Luxury Hotel Awards’ta, tüm adayların sahibi olmak için can attığı, belirlenmesinde marka, konum, tasarım ve genel misafir memnuniyeti gibi birçok unsurun rol oynadığı, 2019 yılının değerlendirmesinde ise eşsiz tasarım, mükemmel zarafet ve üstün hizmet mükemmelliğine odaklanıldığı ‘Yılın Global Oteli’ ödülüne de Mandarin Oriental, Bodrum layık görüldü.

“EFSANEVİ HİZMET ANLAYIŞIMIZI, TÜRK MİSAFİRPERVERLİĞİ İLE BİRLEŞTİRİYORUZ”

Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Harun Dursun, “Turizm sektöründeki 30’uncu yılımda bu prestijli ödülü almaktan dolayı çok gururluyum. Bu başarı aynı zamanda, efsanevi hizmet anlayışımızı Türk misafirperverliği ile birleştirerek sergileyen, tüm özverili ekip arkadaşlarımın başarısıdır. Yatırımcımız Astaş Holding'e de beni her zaman destekledikleri için teşekkür ederim” diyor. 2006'da kurulan World Luxury Hotel Awards, lüks otel endüstrisindeki başarının zirvesi  kabul edilirken uluslararası bilinirlik, güven ve statüyü beraberinde getiriyor

EN ÇOK OKUNANLAR