USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

23 Temmuz 2019 15:47

Paloma Hotels’in yeni üst segment oteli Paloma Finesse açıldı

Paloma Hotels’in 40 yıllık deneyimiyle 26 Haziran’da kapılarını açan Side Titreyengöl’de konumlanan yeni üst segment oteli Paloma Finesse, gastronomi alanında da misafirlerini bekliyor

Paloma Hotels’in yeni üst segment oteli Paloma Finesse açıldı

Grubun kendi çiftliğinden gelen bahçeden sofraya organik ürünler, yerele saygı ve benzersiz lezzet Finesse mutfağının temelini oluşturuyor.

Finesse’in ana restoranı – The Kitchen; açık büfeden ziyade modern ve gelişmiş restoranların birleşimi niteliğinde a la minute hizmet veriyor. El yapımı makarnadan, özel dinlendirilmiş et bölümüne, ızgara balıktan, yerel yemek seçkisine kadar her malzeme özenle seçiliyor ve misafirlerin isteğine göre açık mutfaklarda hazırlanıyor. Misafirler bu farklı yaklaşımla her öğün farklı bir restorandaymış gibi keyifli vakit geçirebiliyor.

A la carte olarak hizmet veren Med Kitchen, çağdaş Akdeniz mutfağının en güzel tatlarını bir araya getirip Finesse’e özel dokunuşla tamamlıyor. Hem öğle yemeği hem de akşam yemeğinde hizmet veren restoranın menüsü makarnalar, taş fırından pizzalar, sebze yemekleri ve zengin deniz mahsullerinden oluşurken; yemekler taze baharatlarla geliştirilerek, şefin özel tarifleri ile farklı damak tatlarına hitap ediyor.

Beach Club akşamları clambake restoranına dönüşüyor ve misafirler deniz mahsullerini en saf haliyle ve özel bir sunumla tatma fırsatı bulabiliyor.

Chef’s Kitchen; her hafta farklı bir şef, her zaman farklı bir gastronomik deneyim...

Finesse’nin a la carte restoranı Chef’s Kitchen, yepyeni bir konsept ile her hafta dünyanın dört bir yanından farklı seçkin bir şefe ev sahipliği yapıyor. Alanında uzman, Dünyaca ünlü, ödüllü, gastronomi alanında yetkin şeflerin 1 hafta boyunca kendi restoranı gibi degüstasyon menülerini sunduğu Chef’s Kitchen Finesse’in incelikli detaylarının en başında geliyor.

Chef’s Kitchen, Finesse’in oluşturmak istediği sofistike dünyanın dışa vurumu niteliğinde adeta: tüm tatları kabullenip, farklı lezzetleri deneyimleyip kendine özgü yorumuyla dışa vuran, özgün ve gerçek tatların peşinde koşan Finesse benzer yaklaşımdaki yetenekli şefleri ağırlayarak misafirlerine gastronomik deneyimler yaşatmayı arzuluyor.

Gastronomik bir deneyim yaşamak isteyen misafirler için davetli şefler kendi özel menülerini hazırlayıp sunuyorlar. Böylelikle Finesse misafirleri her hafta kendilerine özel hazırlanmış bambaşka bir lezzet turuna çıkabiliyorlar.

Chef's Kitchen'ın Şefleri

Ercan Soylu, Umut Karakuş, Doğa Çitçi, Murat Aslan, Tevfik Alparslan, Mark Sargeant, Pascal Favre d'Anne, José Pizarro, Johnny Goric, Joe Barza, Enrique Valenti, Andreas Bagh, Pere Planaguma ve Rik Jansma

EN ÇOK OKUNANLAR