USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Yaşam

12 Şubat 2020 18:53

14 Şubat Sevgililer Günü'nde nerede, ne yapılır?

"14 Şubat Sevgililer Günü"nde İstanbul'da farklı bir deneyim yaşamak isteyen çiftler için birçok alternatif var.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde nerede, ne yapılır?

The Ritz-Carlton

Atelier Real Food adlı restoranda kaz ciğeri, soslarla tatlandırılmış çıtır karidesler, kuşkonmaz ve yer alması püresi ile sunulan bonfile ve brisket gibi enfes tatların bulunduğu enfes bir akşam yemeği yerken, size Orka White Trio orkestrasının akustik performansı eşlik edecek. The Ritz-Carlton sevgililere 14 Şubat özel menüsünün yanı sıra, spa ve konaklama gibi seçenekler içeren romantik paket seçenekleri de sunuyor.

Four Seasons Bosphorus

Sevgililer Günü’ne özel çift masajı sonrasında havuz başında çikolata ikramı ile romantik bir an. Sevdiklerini ve kendini bu özel deneyimle şımartmak isteyenleri The Spa’da güzel bir gün bekliyor.

The Grand Tarabya

The Grand Tarabya’da Sevgililer Günü’ne özel boğazın nefes kesen manzarasına karşı, özel odada sabah enfes bir kahvaltı ve Therapia Spa’da rahatlayabileceğiniz bir Sevgililer Günü’ne hazır olun. İsteyen konaklama paketine The Brasserie’de trio eşliğinde bir akşam yemeği de dahil edebiliyor. NK Trio Ekibi’nin geniş repertuvarlarıyla, çello ve keman ile eşlik edeceği, Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan The Brasserie menüsü ile büyülü bir akşam çiftleri bekliyor. 

Fairmont Quasar

Fairmont Quasar Istanbul'da Sevgililer Günü’nü muhteşem boğaz manzaralı Ukiyo Lounge & Bar’da kutlayabilir, Executive Chef Soner Kesgin’in hazırladığı eşsiz Uzak Doğu lezzetlerinden oluşan 5 aşamalı menünün keyfini Özge Erdeniz’in seslendireceği aşk şarkıları eşliğinde çıkarabilirsiniz

Divan İstanbul

İstanbul’un farklı lokasyonlarında hizmet veren Divan İstanbul, Divan İstanbul City ve Divan Suites İstanbul G-Plus otelleri, romantik bir Sevgililer Günü için çiftlere özel programlar hazırladı.

Aila

Aila, Sevgililer Günü’ne özel aşkla oluşturduğu akşam yemeği menüsü ve DJ ve saksafon performansıyla çiftlere romantik bir akşam sunuyor.

14 Şubat akşamına özel oluşturulan Sevgililer Günü menüsünün yanı sıra, misafirler gece boyunca DJ Serhan Sokulgan’ın ritimleri ve Hülya Uysal’ın canlı saksafon performansıyla güzel saatler geçirecek.

İzaka

CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul’un terasında yar alan Izaka Restaurant, Sevgililer Günü’ne özel unutulmaz bir gece hazırladı. Executive Chef Eyüp Çevik’in 14 Şubat için hazırladığı seçkin menü başrol oynayacak. Geceye yeni nesilin güçlü seslerinden Ahmet Serkan’nın yerli ve yabancı dillerden düşmeyen aşk şarkılarından oluşan canlı performansı eşlik edecek.

DoubleTree by Hilton Moda

DoubleTree by Hilton İstanbul Moda'nın teras katında yer alan Hood Moda, panoramik İstanbul manzarası eşliğinde romantik bir Sevgililer Günü sunuyor.

Anadolu Yakası'nda nefes kesen manzara, dünya mutfağından yemekler, iddialı sushiler ve eğlenceyi bir araya getiren Hood Moda'da Sevgililer Günü'nde sahnede Pelin Güneş olacak.

Wish More

Wish More Hotel İstanbul, sevgililer için düzenlediği özel gitar dinletisinden oluşan canlı müzik performansıyla da Sevgililer Günü’nde çiftlerin romantik anlarına eşlik ediyor. 

JW Marriott

Sevgililer Günü için özel bir paket hazırlayan JW Marriott Istanbul Bosphorus; 16 Şubat’a kadar Spa at JW Istanbul’da Sevgililer Günü paketi ile Kolajen Maske, Gül Özlü Hamam Terapisi, Ultimate Aromaterapi Masajı ruhunuzu beslerken özel kek ile de lüksü ve keyfi deneyimleme şansı sunuyor.

Conrad

Conrad İstanbul Bosphorus, eşssiz bir manzara sunmakla kalmayıp aşk ve sevgi ayı olan şubat ayında konuklarını unutamayacakları bir geceye davet ediyor. Bu özel gecede “Be My Valentine” menüsüne, muhteşem bir caz performansı eşlik ediyor. 

Hilton Bosphorus

Hilton Istanbul Bosphorus Sevgililer Gününde konuklarını birçok seçenekle ağırlıyor. Sevgililer Günün özel açık büfe sunan Bosphorus Terrace Restaurant’ta çiftler kendilerini olağanüstü bir kent manzarasına bırakabilir.

W Istanbul

14 Şubatta da misafirlerine eğlence dolu bir akşam sunan W Istanbul, hem konaklama paketleri hem de W Lounge’ta gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek olan DJ performansları ile konuklarını eğlence dolu bir deneyime davet ediyor.

 

 



 

 

 

 

EN ÇOK OKUNANLAR