USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Yaşam

22 Nisan 2020 18:06

Aravutköy Balıkçısı'ndan istihdama tam destek

Hükümet tarafından alınan ve İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan ''Koronavirüs Önlemleri'' dolayısıyla 20 Mart tarihinde faaliyetlerine geçici bir süre ara veren Arnavutköy Balıkçısı, Yeniköy'deki ve Arnavutköy'deki şubelerinde çalışan toplam 120 personeline maaşlarını ödeyerek istihdama katkıda bulunuyor.

Aravutköy Balıkçısı'ndan istihdama tam destek

Yaz sezonunda Bodrum'da dört farklı işletme ile birlikte yaklaşık 250  kişiye istihdam sağlayan işletme, yaz sezonu ile etkisini yitirmesi beklenen salgının ardından tedbirler kapsamında ücretli izne çıkardığı tüm personeli ile birlikte işbaşı yapacak.

Konu ile ilgili kısa bir basın açıklaması da yapan Arnavutköy Balıkçısı'nın deneyimli işletmeci Rıfat Kılıç; ''Devletimizin aldığı kararlara harfiyen uyuyoruz. Böylesine ciddi bir süreçte hepimizin üstüne düşen vazifeler var. Bizde bu doğrultuda tüm personelimizi mağdur etmeyecek şekilde ücretli izne ayırarak sürece katkı vermeye çalıştık. Yaz sezonu ile birlikte etkisini yitirmesi beklenen salgın eğer öngörüldüğü gibi bir ivmede seyrederse yaklaşık 250 personelinimizle birlikte İstanbul'da iki, Bodrum'da dört işletmemiz ile yeniden müdavimlerimize hizmet vermeye başlayacağız. Gelişmeleri yakından takip ediyor, her şartta ve her koşulda istihdama tam destek vereceğimizin altını br kez daha çizmek istiyoruz.'' ifadelerini kullandı. 

EN ÇOK OKUNANLAR