USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Yaşam

10 Temmuz 2020 12:05

LoftElia Restaurant Bodrum Loft’da açıldı

Bodrum Loft’un içerisinde yer alan LoftElia Restaurant kapılarını açtı. LoftElia’nın menüsü, bulunduğu koyun mavi sularına eşlik eden zeytin ve çam ağaçlarının huzur veren gölgesinden ilham alarak hazırlandı.

LoftElia Restaurant Bodrum Loft’da açıldı

Bodrum’un en yeni turizm tesisi olarak 1 Temmuz 2020 tarihinde tam dolulukla kapılarını açan Bodrum Loft misafirlerini ağırlarken, tatil köyünün içinde tüm bölgeye hizmet verecek şekilde konumlandırılan LoftElia Restaurant da zengin menüsünü tatilcilerle buluşturuyor.

Tatil cenneti Bodrum’da Göltürkbükü ile Torba arasındaki Cennet Koyu’na komşu bölgede yer alan LoftElia Restaurant adını yörenin simgesi ‘zeytin’den alıyor.

LoftElia Restaurant’ın başında, aynı zamanda İstanbul Karaköy’de eşsiz lezzetleriyle önemli bir müdavim kitlesine sahip Mürver Restaurant’ı da eşzamanlı olarak yöneten Şef Yılmaz Öztürk bulunuyor.

Yılmaz Öztürk’ün Ege ve Akdeniz mutfağında yerel tatları doğal ürünlerle buluşturduğu LoftElia’nın menüsünde atıştırmalık ve paylaşımlı başlangıçlarına açık ateş ve taş fırından et, makarna ve tatlı lezzetleri eşlik ediyor.

TAZE ÜRÜNE GÖRE GÜNLÜK DEĞİŞEN MENÜ

LoftElia Restaurant’ın menüsünde atıştırmalık ve paylaşmalı seçenekler öne çıkarken, elde edilen taze ürünlere göre menü günlük sürekli olarak yenileniyor.

LoftElia’nın ilk menüsünde Enginar & Bottarga, Tatlı Patates, Levrek Marine, Humus & Kuru Et, Semizotu Salatası misafirlere servis ediliyor.

LoftElia’nın ana yemek kısmında açık ateşte közlenmiş yaz sebzeleri salatası ile sunulanAhtapot Izgara, odun ateşinde kabak çiçeği, balık kemiği sosu ile Sinarit & Kabak Çiçeği ve közlenmiş sebzeler ile ağır ateşte pişirilmiş dana ilik Antrikot Izgara misafirlere sunuluyor.

Trüf ve Porçini Mantarlı Risotto ile Linguine Makarna & Istakoz Dilimleri de et seçeneklerine eşlik ediyor.

Tatlı kısmında ise Ilık Çikolatalı Kek ve Keçi Sütü Dondurma var.

EN ÇOK OKUNANLAR