USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Yaşam

22 Mayıs 2019 15:58

Öğrencilerin geleceği, bugünden belirleniyor

Uğur Okulları’ndaki sınava hazırlık, kariyer planlama ve kişisel gelişim desteği veren Uğur Sınava Hazırlık Merkezi (USHM), etkili sınava hazırlık çalışmaları ve düzenli geri bildirim sistemi ile öğrencilerini destekliyor. USHM’de hedeflenen başarıya ulaşmada öğrencilere rehberlik edilirken her öğrencinin kişisel ve akademik özellikleri çerçevesinde, kişiye özgü sınava hazırlık sistemi geliştirilerek geleceklerini keşfetmeleri amaçlanıyor.

Öğrencilerin geleceği, bugünden belirleniyor

Belirlenen hedef ve kişisel analiz çerçevesinde öğrencinin bilişsel gelişimine, hedeflerine uygun çalışma planı ve materyaller hazırlanıyor. Yarım asırlık sınavlara hazırlık deneyimine sahip Uğur Okulları’nda eğitim teknolojilerinin en güncel araçları ile öğrencilerin sınava hazırlık süreci destekleniyor.

ÖĞRENCİNİN GELİŞİMİ BİREYSEL KOÇLARLA TAKİP EDİLİYOR

Öğrencinin iç disiplin duygusunu geliştirmesini ve yeterliliğini yine kişisel raporlar vasıtasıyla görmesini sağlayarak, sınava hazırlık noktasında eksikliklerin giderilmesine yardımcı olurken; sınav başarısının yanında fiziksel, sosyal, duygusal gelişimlerini de destekliyor. Öğrencinin çeşitli envanterlerle düzeyi ve gelişim alanları tespit ediliyor, öğrencilerin sınav hazırlık süreçleriyle ilgilenen bireysel koç U-Mentor’lar, hedeflerini belirleyip, gerçekleştirmede onlara yardımcı oluyor. Öğrenciye özel bireysel çalışma planı hazırlanıyor, plan doğrultusunda akademik ve sosyal başarısı özel olarak takip ediliyor. Geliştirilmesi gereken alanlara yönelik de özel çalışmalar yapılıyor. Gerçekleştirilen deneme ve seviye tespit sınavlarıyla sınav stresi en aza indirgeniyor. Kişiye özgü kariyer planlamaları, gelecek kaygısının önüne geçiyor. Akademik gelişimi desteklemenin yanında sosyal sorumluluk projeleri, yarışmalar, özel projeler konusunda da öğrencilere yön veren Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, sınavda kazandıkları başarıyı geleceğin dünyasında da sürdüren bireyler yetiştiriyor. Merkezler, öğrencinin iç disiplin duygusunu geliştirmesini ve kişisel yeterliliğini yine kişisel raporlar vasıtasıyla görmesini sağlayarak öğrencinin sınava hazırlık noktasında eksikliklerinin giderilmesine yardımcı olurken fiziksel, sosyal, duygusal gelişimlerini de destekliyor.

GELECEĞE 'FAYDALI' HAZIRLIK

Bu kapsamda sunulan hizmetlerden faydalanan öğrencilerin kazanımları online portfolyo olan ve eğitim platformunun içerisinde bulunan Akademik Gelişim Dosyası (AGD)’nda toplanıyor. AGD ile öğrencinin kazandığı başarı belgelerinin, akademik süreçlerinin, bireysel başarılarının ve ürettiği projelerin bulunduğu portfolyo ile bir üst okula geçişinde avantaj elde etmesine imkan veriliyor. Öğrencilerin kişisel gelişim, liderlik, sosyal sorumluluk ve iş deneyimi portfolyosu oluşturması sağlanıyor. Tüm bu kazanımlar öğrencilere vizyon katarak özgüvenlerini ve analitik düşünme yeteneğini geliştiriyor, girişimcilik ruhu kazandırıyor ve geleceğe bugünden hazırlıyor. 

 

 

EN ÇOK OKUNANLAR